missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
No i jeszcze z firmy musieli mnie wkurzyc aagggrrr :-( znow poobcinali. Ale chyba wiem o co chodzi... srednia licza mi z podstawy bez wszystkich dodatku a zasilek chorobowy mam w wysokosci dniowki jak bylam na opiece nad chorym dzieckiem 80%... bo nie minely 3 mies od jednego l4 do ciazowego l4. Ch... mnie strzeli. Czadowe macierzynskie bede miala :'( juz sie wyplakalam... moze do poludnia sie z tym pogodze... :-( dobrze ze na kpniec umowy jeszcze za 20 dni urlopu mi beda musieli wyplacic wiec sie szarpna ciut. Szkoda ze to w listopadzie dopiero. Aaggrr nie cierpie tej glupiej firmy!!!!!!!
Jugoslawa
Chyba nici z moich porzadkow:-\ siedzialam 3 h i liczylam dzwoniac do zusu i do hr u mojego zeby mi ktos to powyjasnial. I glowa mi peka... chyba sie legne zaraz... zeby to 50-100 zl bylo... eh no juz nie smece... &&&& mocne trzymam zeby bylo git ;-)
Jazza
Przyslij ta burze do mnie bedzie mi pasowac dzisiaj
Edita
Mi sie adas tez bardzo podoba:-) moj maz uparcie twierdzi ze to on powinien tym razem imie wybrac bo on wybieral przy pierwszym ja przy drugim a on teraz przy trzecim. To mu mowie tak puk puk... a kto tyle cierpi i znosi
i jeszcze dlugo po bedzie cierpial bo cc mnie czeka ;-) z tym autem to porazka... kupilismy auto w koncu 2011 roku i zmienialismy kolo pasowe a to duzy wydatek. A teraz po 3,5 roku walnelo
gdzie na nowym wczesniej 9 lat jezdzilo... no i rolki i paski. Zaczely mi sie topic podczas jazdy... takze ogolnie przerabane :-( i jeszcze na dobitke moja cudna wyplata... szkoda gadac co za dzien okropny dzisiaj mam...
Limonka
Ja mam nadzieje ze po macierzynskim znajde kogos kto bedzie niani potrzebowal do malego dzieciaczka. Zobaczymy jak to bedzie i sie pouklada
Jugoslawa
Chyba nici z moich porzadkow:-\ siedzialam 3 h i liczylam dzwoniac do zusu i do hr u mojego zeby mi ktos to powyjasnial. I glowa mi peka... chyba sie legne zaraz... zeby to 50-100 zl bylo... eh no juz nie smece... &&&& mocne trzymam zeby bylo git ;-)
Jazza
Przyslij ta burze do mnie bedzie mi pasowac dzisiaj
Edita
Mi sie adas tez bardzo podoba:-) moj maz uparcie twierdzi ze to on powinien tym razem imie wybrac bo on wybieral przy pierwszym ja przy drugim a on teraz przy trzecim. To mu mowie tak puk puk... a kto tyle cierpi i znosi
i jeszcze dlugo po bedzie cierpial bo cc mnie czeka ;-) z tym autem to porazka... kupilismy auto w koncu 2011 roku i zmienialismy kolo pasowe a to duzy wydatek. A teraz po 3,5 roku walneloLimonka
Ja mam nadzieje ze po macierzynskim znajde kogos kto bedzie niani potrzebowal do malego dzieciaczka. Zobaczymy jak to bedzie i sie pouklada