• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Lux
Czyli akcja na spiocha byla:) dobre:)

Julia
Nie masz kuponu? Szkoda:( coś się zmieniło?

Fruzka
Z ta komunią to teraz takie gadżety że głową boli. Za parenascie lat to mieszkania będą kupować :(

Asch
Powtarzalas test?;)

reklama
Siostrzenicy mojego mężą na 10 urodziny dziadkowie (rodzice szwagra) kupili telewizor jeśli dobrze pamietam. W zeszłym roku składali się z drugą siostrą i moim teściem na prezenty dla niej każdy po 100 zł, no bo trzeba coś kupić na mikołaja i pod choinke. Ja mówie mojemu, żeby zaczął oszczędzać, bo na osiemnastke to do samochodu dla niej się będą dorzucać.

Najlepsze, jak druga siostra męża się zbuntowała, że mniej bo ona ma teraz trójke dzieci (związała się niedawno z wdowcem) to ta od siostrzenicy stwierdziła ze jej córka jest najważniejsza.. Troche więcej kasy i już się w głowie przewraca...

Czy ktoras z was jest moze ksiegowa i nalicza wyplaty?? Albo ja jestem glupia albo moja firma mnie za taka ma... ostatnio mowila babka ze mi wyrownaja a teraz powiedziala ze odjeli bo za duzo dostalam ostatnio co z paska nie wynika. Kuzwa przeanalizowalam paski i nic... brakuje mi sporo. :-(

Dzwonili z naprawy auta... 790 zl :'(

Ej, dziewczyny, ale glupia jestem. Ogladam tv i płacze na reklamie bebilonu. Jak zobaczyłam te maluszki to mi się łza zakręciła.. Chyba ta pogoda tak na mnie działa;/

U nas po deszczu i burzy ...
Koleżanki jadą na kawę .... zadzwonily i oświadczyły ...jedzenie zamowione i tak oo ...

Aschle czekam ;-)

Yyy popisze potem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry