Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oczywsicie tesciowa na zakupach doprowadzala mnie do szlau! Wczoraj wyjezdzajac do pracy zostawilam lsniacy dom-wrocilam i byl sajgon nja kolkach,myslalam, ze udusze starego! Ale ladnie przeprosil
rano jak sie obudzilam to sie go pytalam, czy sie bzykalismy czy to mi sie snilo
taka z.a.j.e.b.a.n.a sie obudzilam
w odp uslyszlalam, ze sie jednak bzykalismy ha ha ha 

gdyby nie fakt, ze jakos mokro w kroku mialam to bym nie skumala, ze w nocy cos byloJulcia, wpisz mnie na 22.04. M mnie jeszcze dzisiaj pytał czy chce te przerwe w staraniach, ale widze, że mu zależy to powiedziałam, ze nie, że mi to jedno. Zaskakuje mnie, bo jeszcze niedawno chodził zeby zrobic badania bo moze to jego wina, że nie wychodzi, a jak się przebadał to sam mnie motywuje
Też nie lubie burzy, ale gorszy dla mnie jest wiatr. Piszczy, świszczy i boje się ze mi dach porwie:/
Lux, no pięknie. Męża wykorzystałaś i nic nie pamiętasz?;p
A propo komunii, to mnie najbardziej dobijaja ci ludzie którzy kupują bajery typu guady, wypasione sprzęty itp. Ja pamiętam rower dostałam i to był chyba najfajniejszy prezent jaki dostałam.

bylam nie do zycia gdy wrocilam i na pol spalam,gdy on mnie obracal hehKarola ok wpisze cie;-)
Fajnie ze M zaskakuje;-)
Fruza juz burza? Ehhh
Lux niezla wiksa;-) peenie zmeczona bylas i niewiedzislas czy to sen czy jawa byla;-)
Jejka ale mi sie nic niechce:/