• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Karola, Madzia ma rację, polać jej! za m-c razem będziecie świętować!:tak::-D
Od teraz mam weekend, fajnie, ale jak pomyślę, co muszę zrobić....:baffled::szok:

No to Jugosława życzę Ci na potwierdzenie ovu dzidzi:):-D:-p

reklama
Hejoo, ja od rana w rozjazdach, kupilam sobie dzis buty i akcesoria dla niuni na chrzest :biggrin2: oczywsicie tesciowa na zakupach doprowadzala mnie do szlau! Wczoraj wyjezdzajac do pracy zostawilam lsniacy dom-wrocilam i byl sajgon nja kolkach,myslalam, ze udusze starego! Ale ladnie przeprosil :-D rano jak sie obudzilam to sie go pytalam, czy sie bzykalismy czy to mi sie snilo :-D taka z.a.j.e.b.a.n.a sie obudzilam :-D w odp uslyszlalam, ze sie jednak bzykalismy ha ha ha :-D

a najlepiej stoimy z obuwniczym i Julia (corka szwagierki) mowi do sprzedawczyni:prosze pani a ja mam w maju komunie i dostane duzo prezentow i kasy
laugh.gif
Boze jaki wstyd

Ostatnia edycja:
Hej

Karola wspolczuje @:/ ale &&& za nowy cykl, podaj date @ kolejnej

No dziewczyny wspolczuje Wam takiego dostwiadczenia w rodzinie:-(

Miss o kurde:/ przerabane:/
Mam nadzieje ze za chwile bedzie lepiej!!!

Jazza pokaze ci cos;-)

Jestem juz w domku a mam lenia!
Wogole juz myslami jestem na wyprzedazy! Potem lece na zakupy ale ciuchow mlodej niebede kupowac bo nie dostalam kuponu:/

Załączniki

• 1427467661592.jpg
    1427467661592.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 49
mój stary też był alkoh wiem wiem o czym piszecie.....mimo wszystko miałam kochajaca mame i w miare normalne dziecinswo...mój syn też ma komunie i serio te dzieci myślą tylko o kasie i prezentach.jak dla mnie starsyze dzieci powinny przystapic do komuni,kiedy maja cos w tych głowach nie tylko prezenty.u mnie grzmi buu boję się burzy:crazy::crazy:

Julcia, wpisz mnie na 22.04. M mnie jeszcze dzisiaj pytał czy chce te przerwe w staraniach, ale widze, że mu zależy to powiedziałam, ze nie, że mi to jedno. Zaskakuje mnie, bo jeszcze niedawno chodził zeby zrobic badania bo moze to jego wina, że nie wychodzi, a jak się przebadał to sam mnie motywuje:)

Też nie lubie burzy, ale gorszy dla mnie jest wiatr. Piszczy, świszczy i boje się ze mi dach porwie:/

Lux, no pięknie. Męża wykorzystałaś i nic nie pamiętasz?;p

A propo komunii, to mnie najbardziej dobijaja ci ludzie którzy kupują bajery typu guady, wypasione sprzęty itp. Ja pamiętam rower dostałam i to był chyba najfajniejszy prezent jaki dostałam.

Julcia, wpisz mnie na 22.04. M mnie jeszcze dzisiaj pytał czy chce te przerwe w staraniach, ale widze, że mu zależy to powiedziałam, ze nie, że mi to jedno. Zaskakuje mnie, bo jeszcze niedawno chodził zeby zrobic badania bo moze to jego wina, że nie wychodzi, a jak się przebadał to sam mnie motywuje:)

Też nie lubie burzy, ale gorszy dla mnie jest wiatr. Piszczy, świszczy i boje się ze mi dach porwie:/

Lux, no pięknie. Męża wykorzystałaś i nic nie pamiętasz?;p

A propo komunii, to mnie najbardziej dobijaja ci ludzie którzy kupują bajery typu guady, wypasione sprzęty itp. Ja pamiętam rower dostałam i to był chyba najfajniejszy prezent jaki dostałam.
gdyby nie fakt, ze jakos mokro w kroku mialam to bym nie skumala, ze w nocy cos bylo :-D

Karola ok wpisze cie;-)
Fajnie ze M zaskakuje;-)

Fruza juz burza? Ehhh

Lux niezla wiksa;-) peenie zmeczona bylas i niewiedzislas czy to sen czy jawa byla;-)

Jejka ale mi sie nic niechce:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry