• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Edita moja historia z matka jest taka sama i trwa od mojego dziecinstwa, a od paru lat nie mam z nia kontaktu w ogole, to byl przyklad kobiety, ktora nie nadaje sie na matke i tez obiecalam sobie, ze nigdy nie bede taka matka jaka ona byla i ze bede kochajaca zona i mama dbajaca od om i cieplo rodzinne i do tego daze;-)

A co do tej katastrofy to podobno on mial depresje i byl odsuniety od lotow na jakis czas po czym przywrocony do sluzby i teraz dopiero rozwazaja obowiazkowe badania psychiatryczne dla pilotow, masakra...:baffled::szok:

Missiiss kochane ciekawe ile sie naciesze taka ladna pogoda, bo ma u nas po poludniu byc burzowo hehe :eek:

Limonka u nas w szkole popularne oprocz angielskeigo sa niemiecki i rosyjski, potem francuski, hiszpanski. Tez uwazam, ze zlobek jezykowy to dobry pomysl na biznes, bo ludzie coraz czesciej wlasnie nie majac nikogo do pomocy przy dziecku daja dzieci do zlobka:tak:

Jugoslawa kochana trzymam kciuki za to aby druga faza miala piekny pozytywny tescik;-)

reklama
Jazza, to witaj w świecie dzieci alkoholików... Słuchajcie, to jest jakaś paranoja. Jestem na tym forum od 3 miesięcy i chyba prawie połowa dziewczyn jakie tu poznałam, ma problemy z pijącymi rodzicami bądź miała.. Może założymy jakąś grupe wsparcia??? Co się dzieje na tym świecie... Poraża, choroba XXI wieku...

Jugosława
Jak ciasto pyszne to i pożarte zostało:) jak stoi to niedobrze, hehe:-D
A lekarz pozna, ze ovu była, bo pęcherzyków nie będzie tak? Czy po czym?
To teraz tylko czekać na II kreski :happy:

Missis
Mój synek też Jasiek:) Jakby nam się przydarzył drugi synek (chciałabym:tak:) to byłby Adaś- jak mąż się zgodzi, bo kręci nosem, ale nie wiem czy wezmę jego zdanie pod uwagę, bo to ja będę 9m-cy z brzuchem paradować, a później rodzić w bólach, więc w sumie ma 20% głosu na wybranie imienia :-D A dziewczynka nie wiem...może Ania? albo ostatnio Ada chodzi mi po głowie:)
A auto sporo pociągnęło....:baffled: To jakaś poważniejsza awaria chyba?:szok:

Jazza
No właśnie dzieciństwo miałam jakie miałam. Cóż, było, minęło... Najważniejsze tak jak piszesz- starać się być dobrą żoną i mamą dla bebika:) :tak:
I w USA 4 lata żyłaś :rofl2::-D:-):happy: Super, zazdraszczam!!!!

Limonka
Myślę, że śmiało możesz spróbować ze żłobkiem i naprawdę powinno wypalić:happy:

Madzia
Teraz do mnie dotarło, że Ty brzdąca masz w domu małego:) Ty jeszcze na macierzyńskim? A za chwilę wracasz do pracy, jeśli mogę spytać?

Karola, Luśka
U mnie matka. Ale oprócz tego miała naprawdę paskudny charakter, więc na trzeźwo nie była lepsza.

Karola
Może ten biznes rozkręcisz jak szkołę skończysz i bebiko podrośnie:) Marzenia trzeba realizować:tak:

Karola niestety moja matka byla alkoholiczka, z tego co wiem dalej popija, ale ja sie odcielam stanowczo od niej, urzadzala takie awantury, bila mnie, jak bylam mala to sie przejmowalam, ale potem jak bylam starsza mialam wlasne zycie to zaczelam nim zyc i po tych przejsciach jestem optymistka wiecznie sie smiejaca i korzystajaca z zycia. Wspomnien z dziecinstwa dobrych nie mam, ale to juz za mna...

Edita tak 4 lata na obczyznie bylam i tesknie teraz :-D, a mi z imion sie podoba Pola, Amelia, Julia, a dla synka Robert, Jas, Mateusz:-), ciekawe do jakiego konsensusu dojdziemy z M jak przyjdzie czas:-D

No to sie nacieszylismy ladna pogoda, bo juz ciemne chmury ida..

Jazza, luska, mój ojciec zawsze był dobrym człowiekiem i miałam dobre dzieciństwo, ale zaczął potem popijać, potem przeszedł na emeryture i wtedy się zaczęło. Ja mam tego pecha, że mieszka z nami, ale z mama ostatnio próbujemy mu życie zatruć, może jak spadnie na dno to się opamięta, a jak nie to żegnam jaśnie pana.. W tym przypadku to koledzy są winni, bo on jest taka doopa, ze odmówić im nie umie...

Edzia, ale piękny dla mnie scenariusz stworzyłaś, dodaj jeszcze że biznes okazał się sukcesem;p W każdym bądź razie nie mówie NIE:)

Co imion, to z M mamy w miare podobne gusta. Dla syna myślimy Mikołaj albo Robert, gorzej z córką, bo mąż chce Olge, a ja nie bardzo, ewentualnie Emilka jeszcze:) Ostatnio wymyślił Ignacego;/ Ja bym chciała Leona:) Naprawde mam prolem z imieniem dla dziewczynki;p

Juguś, jak to ciasto takie smaczne to zarzuć przepisem:)

reklama
Byłam w aptece i kupiłam Oeparol femina. Droższy, ale ma więcej składników, a przy okazji też jest na skóre, włosy, poprawe samopoczucia, serce i cholesterol:) Pisze, ze najlepiej przyjmować 5 kapsułek dziennie. Moim zdaniem to strasznie dużó. Myślicie, że 2-3 dziennie starczą?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry