• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej hej.
Aschle leż kochana i trzymam za was kciuki
R wrócil z pracy postawilam przed nim wage i co???9kg mniej w ciagu 3 miesiecy,dostal wybór moze dziecinny ale musialam albo bierze na poniedzialek wolne i na badania przedewszystkim tarczycy albo juz moze teraz wyjsc i nie wracac,to zgodzil sie na badania:-)
19dc cycki mnie bola masakrycznie a jajniki to koszmar :wściekła/y:

reklama
Hej;-)

Lux kochana wiesz co z czuje sie srednio:/ troche mi niedobrze:/ ale trzeba przetrwac;-)

Malus ja mam 8 tc, bo suwaczek pokazuje wiek z OM musiala bym wpisac jakas date by pokazlo mi 8 tc.
ciesze sie ze czujecie sie lepiej;-)
kciuki za testowanie;-)

Fruzka xiesze sie ze M ogarnie badania;-)

Hej kochane:-)

Cytrynowa powroty do pracy po wolnym zawsze sa ciezkie, mam nadzieje, ze przetrwalas:tak:

Luska ja juz coraz lepiej sie czuje, ale dal mi ten wirus do wiwatu :eek:

Fruzka widze, ze powoli sprawam z R sie wyjasnia, porozmawiajcie, a jak po dobroci nie bedzie chcial to wydus z niego wszystko, bo jak juz o zdrowie chodzi to nie fajnie. Doczytalam, ze dal sie namowic na lekarza i bardzo dobrze, czasem drastyczne dziecinne metody najleopsze na naszych panow:wściekła/y:

Aschlee kochana trzymaj sie tam dzielnie, a my za Ciebie ogromne kciuki trzymamy, dobrze, ze Groszek rosnie :tak:

Julia kochana a z malenstwem jak? Wspolczuje mdlosci. Pracujesz juz? Uwazaj na siebie:tak:

A ja juz lepiej, ale dalej jeszcze mnie troche trzyma i oslabiona jestem, jem same delikatne rzeczy jak teraz wafle ryzowe, boje sie czegos innego sprobowac. Moj tata za to bardziej ten wirus podlapal, a M jak narazie w porzadku.
Pogoda jak pogoda, jak na czerwiec to taka sobie, chlodno, bez sloneczka. 3/4 roku w tym kraju to zimno, szaro, buro i ponuro hehe nic tylko trzeba sobie poprawiacze humorow serwowac, dobrze, ze ja humor mam, bo bym zwariowala;-). Dzis rano szlam do pracy i przy centralnym dworcu mnostwo pijakow, jeden spi na trawniku, inny na lawce, a inny siedzi i liczy, ze ktos sypnie groszem, inny chodzi i prosi o ogien i pomyslalam sobie, ze po analziei kilku czynnikow stwierdzam, ze nie dziwota, ze tu tyle pijakow jest heh, jak nie pogoda to polityka i tak w kolko, nic tylko pic.;-)

Milego dzionka:-)

Witam sie i ja ....

Cytrynowa współczuję powrotu do pracy .... mam nadzieje ze jakoś przetrwalas ...

Fruzka dobrze ze wzielas R w obroty ... nie ma zartow ....

Jazza witaj
...

Jula współczuję mdłości ;jeszcze trochę i miną ....najważniejsze ze z groszkiem wszystko ok.....odpoczywaj

Aschle ty tez duzooo odpoczywaj .....

Kurcze widzę ze staraczek weteranek malo zostalo
....

Karola jak wyniki ?

Malusiolka to kiedy testowanko? Trzymam kciuki. ...

Jazza współczuję chorobska .... dziadostwo ....

Lux jak tam ?

Luska,Misia jak tam ?

Jugoslawa a ty gdzie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry