cytrynowa_
Fanka BB :)
Po wypłacie ide do chinczyka herbaciarza. Leczy wszystko ziolami. Moze i mi pomoże. Niby ma ziolka na regulacje okresu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć. Nie odzywałam się, bo jakoś ochoty brak. Do tego młodsza córka ma chyba ten bunt trzy latka. Jest straszna, co chwilę drze się o byle co :/ Wczoraj koleś do nas żebyśmy nie znęcali nad dzieckiem. M powiedział kolesiowi parę słów, to ten skulił głowę i poszedł. Nikt małej nic nie zrobił. A to, że ma humorki, to już nie moja wina.
Co do mojego testu, to dzisiaj zrobiłam paskowy i widać dwie kreski (nawet M widział). Nie wiem czy tu będzie widać.
Zobacz załącznik 696692
Dzisiaj też na bete poszłam i M po pracy jedzie po wyniki. Nie nastawiam się na ciąże, ale chce w końcu mieć, to za sobą.
Pozdrawiam.
hej Aschlee super ze z maleństwem wszystko ok.nie pisalam bo w sumie nie mialam co dziewczyny wiem wiem za wczesnie jeszcze nie z porannego moczu ale musialam dzis zrobic bo chyba reke skrecilam i chcieli dac na przeswietlenie ale jak powiedzialam ze nie wiem czy powinnam bo ja albo mam dobrego dilera albo widze kreske w realu lepiej widac...rece mi lataja,lzy ciekną i jeszcze zdjecia wstawić nie moge no cholera!!!!