• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
fruzka, bosz czemu te kwiaty tak smierdzą, powiedz :( jakby były zarezerwowane dla odchodzących ;/ chłopem się nie denerwuj ;*

Kochane byłam u przyjaciółki. W sumie kazałam się przeprosić :D że mi o tym wszystkim nie powiedziała sama. Bo mimo wszystko czuję, żę zareagowałabym inaczej. Wkurzyłam się, bo na facebooku jej druga przyjaciółka zaczęła jej wysyłać minki i bobasy.. i tak mnie to zabolało, że cały facebook już z nią gada, a ja co.. Nie poweim dalej jest mi mega przykro. Nie mogę na nią patrzeć trochę i w ogóle, ale nawet moja mama mnie zrozumiała i powiedziała, że nie będziesz mogła na nią patrzeć.. Ona jest jeszcze taka, że cały czas śpi, użala się jak jej ciężko.. a ja zawsze tak chciałam się żalić :) wiem, że będę :) jak każda z nas tutaj :) W środe M. ustawił wizytę już przed in vitro z samym profesorem. Na pewno się decydujemy. Nie mam siły czekać więcej niestety :) Wtedy będzie wszystko dobrze :) Buziole, idę spać jutro bronię magistra :D

Witam kochane ale prosldukcja ze koniec;-)

Haruna przepraszam i zaraz zmienie;-) jak to Fruzki M powiedzial "dziecko mozg mi wyzarlo hehe"
Opowiadaj jak sie czujesz kochana?

Moniusia kochana powiem ci ze jak zaczelam czytac twoje posty to tylko sie zmartwilam!
Kochana doskonale cie rozumiemy, ale musisz postarac sie wyluzowac...bo to do niczego nieprowadzi:-(
Uwierz ze jak Tobie sie uda to twojej przyjaciolki dzieciatko bedzie starsze , a zawsze wszyscy ciagna do niemowlakow;-)
jesli sobie nie radzisz to sproboj pogadac ze specjalista, bo my sie tu martwimy o Ciebie:*

Jazza werdna malpa i tyle!!!! jest mega duzo przecen;-)

Anula kochana jak tam?

Mysia i Luska trzymam &&&& za testy;-)

Kurde wiecie ze juz sie pogubilam w tych Waszych pozytywnych testach;-) normalnie dobra passa sie zaczela;-)

Warpliwosci ju pisalam Tobie ale kochana, ja wierze ze przyjdzie czas na te prawdziwa jedyna milosc!!!!:*****

Fruzjka jednak ten pan zmarl , masakra:/
Mam nadzieje ze ten twoj bol brzucha szybko minie!

Ja na zakupach kupilam mlodej sukienke i buty;-) kurde byly yakie promocje ze wydalam polowe tego co zalozylam;-) a ja dzis sobie kiecke kipilam;-)

Buzka:*

Moniusia dobre posunięcie. Nie ma sensu być obrazonym na kogoś kto jest w ciazy tylko dlatego że ty nie jesteś.
Skoro już z nią nie pracujesz to nie będziesz jej widywac zbyt czesto. A zaraz tobie sie uda i zobaczysz ze twoj bobo bedzie ladniejszy i grzeczniejszy od jej bobo. ;D

julia, tak to jest z promocjami ;P

cytrynowa_, ale ja naprawdę nie byłam na nią obrażona. Wiadomo uderzyło mnie to, ale nie byłam obrażona na nią tylko na los. Mnie zabolało najbardziej to, że sama mi o tym nie powiedziała tylko przez M.,bo bała się reakcji mojej. Ale tak się nie robi.. ja ją wzięłam do rodziny i w ogóle.. na siłę ją chciałam zeswatać i mam heh ;p Wszyscy po prostu wiedzieli już od tygodnia, a ja nie.. jeszcze mi ostatnio gadała, że ja nie moge mieć wszystkiego (a to ona wszsystko od razu dostałą..) i takie teksty.. Naprawdę tylko ja znam ten cały kontekst i uwierzcie bolą te jej słowa teraz i wszystko z potworną siłą.. ale nic to :)
No, ale też jej powiedziałam, że dowie się ostatnia :)

Co do pracy to wracam za tydzień.. w sumie głównie po to do niej pojehcałam, żeby móc normalnie pracować :) Prosiła mnie, żebym wróciła, aż powiedziałą, żę jak chcę to może rzucić pracę (którą też jej na siłę załatwiałam :) .. Pomyślałam sobie "kurde mogłabyś wiesz" :P No, ale nie powiedziałam tak i powiedziałam, że wrócę. Tylko jeszcze ją poproszę, żeby mnie nie zadręczała jakimiś pokoikami, ubrankami, tekstami.. bo nie zniesę tego :) niech mówi ogółem :) A ona tyle gada, że masakra... więc tego się boję najbardziej :O
Hehe wiadomo z tym bobo ;p buziaki, o 10 się bronię :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana! Niestety to był fałszywy alarm z tym testem także czekam na @! Ja w pracy dziś 14 h a Wam życzę miłego dnia i trzymam &za Was;**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry