• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Była wyraźną na 2 min a potem się wchlonela. ..:/ jutro mam gin zobaczymy też jutro ale @nie ma a 5 dni temu powinna być ; P wiec nadzieja zawsze jest;)

Hej kochane:-)

Fruzka a no moj M to geniusz prawdziwy:-D, a na wizycie w lipce zobaczysz piekne bijace serduszko, a chlopem sie nie przejmuj, ale fakt, ze teraz beda Ci tak buzowac hormony, ze radzilabym pochowac wszystkie garnki i patelnie, aby nie kusily hehe:-D

Aschlee kochana ciesze sie, ze plamienia odpuscily, oby tak dalej:tak:

Moniusia widzisz kochana trzeba sie mnie sluchac, bo dobrze prawie hehe:-)

Karola super, ze wesele udane, a Ty piekna kobieta jestes, a odnosnie przyjaciolki to wiem, ze jest Ci przykro i ze to boli, ale bedzie dobrze, uda sie zobaczysz:tak:

Moniusia kochana dobrze, ze wyciagnelas reke do przyjaciolki, zobaczysz wszystko sie ulozy i jak juz ktos powiedzial- Twoj bobo bedzie najpiekniejszy zobaczysz;-), a za Was trzymam ogromne kciuki, aby in vitro sie udalo, trzymam tez kciuki dzis za obrone, daj potem znac kiedy szampona mamy otwierac;-)

Julia oj kochana ja tez szykuje szturm na sklepy, dzis planuje isc, normalnie kocham przeceny, moja karta gorzej je znosi hehe:-D

Mysia trzymam kciuki za ta nadzieje:tak:

Wczoraj mialam taki dzien, ze masakra, wyszlam z pracy o 19, a jak dotarlam do domu to porobilam pare rzeczy i padlam jak zabita;-). Dzis pieknie slonecznie:-)

Milego dzionka:-)

Witajcie w ten słoneczny dzień :)
Wiecie że właśnie się obudziłam na biurku w pracy. Przyjechałam normalnie 6.30 o 7 poszłam na krew, potem kawka i śniadanie, a potem chciałam przeczytać wiadomość na telefonie, oparłam głowę na bluzie zwiniętej i kimnęłam na biurku 40 min. Nikt nie zajrzał przez ten czas, a szefów nie ma jeszcze.

Moniusia kciuki za obrone.
Mysia zeby ginek pozytywnie Cie zaskoczyl
Jazza Ty się nie smiej R się mnie boi już,sama siebie mam dość,nie przypominam sobie żeby z Dominikiem tak mi odbijało,tyle ze to jednak ladnych pare lat temu było,albo chlopaki zwieją z domu albo mnie wyprowadza hehe.R to aż mi szkoda tak się cieszył jak mu o ciąży powiedziałam a teraz mu się za wszystko obrywa

Moniusia kciuki za obrone.
Mysia zeby ginek pozytywnie Cie zaskoczyl
Jazza Ty się nie smiej R się mnie boi już,sama siebie mam dość,nie przypominam sobie żeby z Dominikiem tak mi odbijało,tyle ze to jednak ladnych pare lat temu było,albo chlopaki zwieją z domu albo mnie wyprowadza hehe.R to aż mi szkoda tak się cieszył jak mu o ciąży powiedziałam a teraz mu się za wszystko obrywa

oj kochana!;) jak czytalam horoskop chodz w noe nie wierze ake czytam bo czytam to...;) napisane mialam ze w lipcu zaskoczy mnie mila niespodzianka i cudowna wiadomosc kto wie;) moze mam za male stezenie ? hmm... a vo ma byc to bd ;)

reklama
Mysia oj mam w ciagu roku ok 20kg na plusie masakra ale po porodzie wezme sie za siebie.mnie śluby nie krecą zwlaszcza moj jakos nie ciągne ło mnie nigdy do tego,jak ma być dobrze to bedzie a pozniej rozwód kolejny wydatek hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry