M
Mysia618
Gość
Mysia-piękne kwiaty:-)
Luska-coś czuje że ten 13 będzie szczęśliwy;-)
Jazza- kupiłam czarne szpileczki bez palcy, jeszcze jakieś planuje bo 2 lata temu gdzieś wpakowałam całą torbę letnich butów a la szpilki i do dziś nie znalazłamprzynajmniej sandalów na obcasie mi nie wcięło bo oddzielnie były spakowane, a w zaszłam roku kupowałam na płaskim bo w szpitału byłam na plecy i musiałam się trochę ograniczać-jeszcze mam ze 3 pary których nie nosiłam. Też lubię koturny bo wygodna-mam kilka, ale ja jestem wysoka i masywna i lepiej wyglądam jesnak na obcasie. Ale od razu przyznaję że mam hopla na punkcie butów i już nawet nie liczę ile mam (pewnie liczba trzycyfrowa
). W tym roku na wiosnę się w końcu zmobilizowałam i ze 20 par poszło do kosza.
a ja kobieto tez mam bardzo duzo par butow ale moj problem to 35 rozmiar i niestety wiekszosc sandalow kupuje na dziale dzieciecym a szpilki i kozaki na zime tyle przez neta ;/ buty na wystawach piekne a jak wczodze pytac czy sa mniejsze to oczywuscie odpowiedz brzmi NIE!!!I WPADAM W ISTNY W TEDY SZAL ;D hi hi
). W tym roku na wiosnę się w końcu zmobilizowałam i ze 20 par poszło do kosza.
wlasnie kolezanka urodzila miala cc i dobrze bo mala wazy 4580g i 61dluga boziu gdzie ona ja zmiescila jak miala malenki brzuch