• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Mysia-piękne kwiaty:-)
Luska-coś czuje że ten 13 będzie szczęśliwy;-)

Jazza- kupiłam czarne szpileczki bez palcy, jeszcze jakieś planuje bo 2 lata temu gdzieś wpakowałam całą torbę letnich butów a la szpilki i do dziś nie znalazłam :) przynajmniej sandalów na obcasie mi nie wcięło bo oddzielnie były spakowane, a w zaszłam roku kupowałam na płaskim bo w szpitału byłam na plecy i musiałam się trochę ograniczać-jeszcze mam ze 3 pary których nie nosiłam. Też lubię koturny bo wygodna-mam kilka, ale ja jestem wysoka i masywna i lepiej wyglądam jesnak na obcasie. Ale od razu przyznaję że mam hopla na punkcie butów i już nawet nie liczę ile mam (pewnie liczba trzycyfrowa:zawstydzona/y:). W tym roku na wiosnę się w końcu zmobilizowałam i ze 20 par poszło do kosza.

a ja kobieto tez mam bardzo duzo par butow ale moj problem to 35 rozmiar i niestety wiekszosc sandalow kupuje na dziale dzieciecym a szpilki i kozaki na zime tyle przez neta ;/ buty na wystawach piekne a jak wczodze pytac czy sa mniejsze to oczywuscie odpowiedz brzmi NIE!!!I WPADAM W ISTNY W TEDY SZAL ;D hi hi

reklama
cytrynowa ja mam 40 noge plus wysokie podbicie.Luska nie ty masz sie starac tylko mezu.:-Dwlasnie kolezanka urodzila miala cc i dobrze bo mala wazy 4580g i 61dluga boziu gdzie ona ja zmiescila jak miala malenki brzuch

Mysia- to Ty pewnie malutka jesteś, ja tak jak cytrynowa mam 41, kiedyś dawno temu jak była moda na czuby to 39 :-D. Do tego szczupłe stopy (jedyne co mam szczupłe i jeszcze dłonie) i niskie w podbiciu, balerinek nie kupie bo jak dobre na długość to 3 rozmiary za szerokie:wściekła/y:
Ale fajnie p.o.szefa nie ma, zaczął urlop :-), ponoć ma zajrzeć na chwile, ale to jakoś przeżyje. Fajowo o 13 myknę do domu.
Wczoraj wrócił mój mąż ze szkolenia, na przywitanie zrobiłam mu 1kg karkówki z cebulką (pieczono-duszoną), do tego sałata. Myślałam że do pracy mu coś na dzisiaj zostanie. Wyszłam na chwilę, wracam, patrzę i oczom nie wierzę, wciągnął kilo mięcha!!!

reklama
szczesliwa!!!!

Załączniki

• 1435825707850.jpg
    1435825707850.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 57

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry