• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Ja to mam extra jestem 1 w kolejce ;) a co najlepsze ;) badanie będę miała internetowi wiec z pracy nie musze się zrywać także jestem happy:) wyniki podobno 14; 30 najwczesniej;) trzymajcie za mnie &&&&! Anula88 bo ja chyba nie w temacie gdzie się to wybierasz?

reklama
Hej hej:-)

Julia to dobrze kochana, ze dobrze sie czujesz, ciesze sie :-)i brzusio rosnie, pieknie,:-) a z tymi dietami i glodowkami to tak wlasnie jest, ze dzialaja na chwile, bo pozniej jak zaczyna sie jesc normalnie to sie zaczyna przybierac ponownie i tak w kolko, jak sie np odstawia pewne produkty jak slodycze to czlowieka do nich ciagnie ze hej az w koncu ma chwile slabosci dopada ich i wcina tak, ze hej, dlatego trzeba sobie wszystko aplikowac w rozsadnych porcjach i bedzie dobrze, bo organizm nie bedzie sie tak domagal:tak:

Misia to zycze Ci blizniakow kochana, moj M tez chce, ale w drugiej kolejnosci, abysmy najpierw pierwsze mieli oswoili sie nauczyli co i jak i potem on chce blizniaki hehe;-). A jakie buciki? Ja kupila sobie sandaly na koturnie liliowe w H&M bo nigdzie indziej mi sie nie podobaly:-D

Fruzka ja tez nienawidze pogrzebow, ale dobrze, ze juz lepiej sie czujesz

Mysia no gratulacje:-)

Luska bede trzymac kciuki, aby szybko Ci sie udalo zajsc:tak:

Karola to kciuki za prace zolnierzykow teraz trza trzymac:-)

Anula a gdzie sie wybieracie?

Przede mna ciezki dzien w pracy, no ale trza stawic czola;-). Piekna pogoda, slonecznie, miodzio:-). Ale ida upaly, a w tym naszym klimacie ponad 30 stopni to juz sie nie da wytrzymac heh;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Mysia-piękne kwiaty:-)
Luska-coś czuje że ten 13 będzie szczęśliwy;-)

Jazza- kupiłam czarne szpileczki bez palcy, jeszcze jakieś planuje bo 2 lata temu gdzieś wpakowałam całą torbę letnich butów a la szpilki i do dziś nie znalazłam :) przynajmniej sandalów na obcasie mi nie wcięło bo oddzielnie były spakowane, a w zaszłam roku kupowałam na płaskim bo w szpitału byłam na plecy i musiałam się trochę ograniczać-jeszcze mam ze 3 pary których nie nosiłam. Też lubię koturny bo wygodna-mam kilka, ale ja jestem wysoka i masywna i lepiej wyglądam jesnak na obcasie. Ale od razu przyznaję że mam hopla na punkcie butów i już nawet nie liczę ile mam (pewnie liczba trzycyfrowa:zawstydzona/y:). W tym roku na wiosnę się w końcu zmobilizowałam i ze 20 par poszło do kosza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry