• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Oj myślę że się po płacze bo tak bardzo pragnął tego malenstwa; * dam znaka jak reakcja :) teraz lecę obiadzior kończyć i bd odpoczywac;)

reklama
To jednak test wyszedl ? Noo będzie miał niespodzianke ;-)

Tak;) test ze znikające kreska był hitem potem test wieczorny z blada krecha również aż w końcu dziś do lekarza miałam na 11 na czekałam się w przychodni ho przeszło 1,5 h ale warto było :) teraz czekam na mojego i jego reakcje bo nie wie o niczym;)

No, no Mysia gratulacje. :)
Karola- czyli będzie się działo. ;)
Byłam u lekarza i dostałam antybiotyk na to crp. A ponoć tsh i reszta jest ok. Mam się nie nakręcac. Łatwo mówić.

Dziewczyny mój jak to zawsze co jakiś czas przynosi mi kwiaty zwykle to z 3/4 ale dziś wchodzi do domu patrze i ma cały bukiet róż dla mnie a ja do niego od razu skąd wiedziałeś ze jestem w ciąży? ! A jego reakcja była niezła On o niczym nie wiedział ja się wygadalam On popłakał złapał na ręce pocałował i szczęśliwy chodzi po domu całuje zrobił kolacje zdrowa i powiedział po mimo 12 h w pracy ze mam odpoczywać i teraz on przejmuje obowiązki ;*) także mam cudownego faceta!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry