• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Fruzka- biedaku Ty, Już ci lepiej?

Już nie wiem dziewczyny co z tym tsh, czytam w necie i masakra jakaś. Co osoba to inne zdanie. Ide dzisiaj do lekarza pierwszego kontaktu po receptę to spytam co on myśli, niby za nim nie przepadam ale zazwyczaj mnie szybko diagnozuje. No bo przecież do mojego gina, bez ciąży to się czeka ponad 3 miechy.

reklama
wróciłam z pogrzebu wytrwałam na mszy i ciemno mi się przed oczami zrobiło,siostra pomogla dojsc mi do domu,dziecię nie znosi smrodu kwiatów,czuje sie jak pijana.ja mamnadzieje ze po ciazy spadnie mi samo z Dominikiem przytylam 22 kg a w ciagu 3 miesiecy spadlo mi 30kg tylko ja piersią karmiłam

Boze ile tych pogrzebow u Cb :no:

Lux w poniedziałek pogrzeb był nauczycielki meza dzis Pana którym się zajmowałam.wogóle u nas ksiądz żniwa zbiera w ciagu dwuch tyg 7 pogrzebów łacznie z tymi co będa jutro,kiepsko się czuję brzuch chyba za bardzo boli plus kręciołki w głowie

Fruzka oby to byl koniec ... odpoczywaj ..

Mysia na którą masz gina?

Jula regeneracja wskazana po takim poranku ;-)

Miska ja się tam nie znam... moze skonsultuj u innego skoro do twojego takie kolejki ....

Dziewczyny!!!:*udało się gin twierdzi ze to jest jakiś 3 tydz ;)

Załączniki

• 1435748166281.jpg
    1435748166281.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Powiedziała mi ze 4 tydz ciąży juz widać na tym sprzęcie ze to bardzo nowoczesne usg:) także w szoku jestem! Ale pecherzyk jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry