• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Misia jest duza szansa na pierwszy cykl po tabsach. Na bliźniaki szczególnie ;D

Mysia no ale pamiętaj nastepny rób rano. Wieczorem może wychodzić bladzioch czy cien. Szczególnie na początku.

reklama
Dzien dobry:-)

Fruzka co do diety to ja bylam kiedys o wiele grubsza, potem zrzucialm ze 30 kg, bo zaczelam sie wiecej ruszac i jesc tylko to co sama przygotowalam, zaczelam cwiczyc i do teraz jestem drobna, nie stosuje zadnych diet, bo nie jestem do nich stworzona i w nie nie wierze, bo po nich jest efekt jojo najczesciej, jem wszystko jak odkurzacz, ale nie objadam sie, jem normalne porcje, nawet slodycze, uwielbiam owoce i warzywa i tylko je jem na kolacje. Cwicze, jestem w ruchu jak maly parowozik, bo uwielbiam byc w ruchu hehe. A z hormonami coz R w zrozumie, ciezki to czas dla naszych mezczyzn kiedy mamy takie hustawki, moj M jakos umie sobie ze mna radzic, on jeden hehe;-)

Mysia paznokietki sliczne. Tez po mwypadku samochodowym mam problemy z kregoslupem. I jak dziewczyny mowie, ze lepiej isc na bete:tak:, kciuki trzymam, aby kreseczka ciemniala:tak:

Luska kochana poki nie ma @ jest nadzieja, a jak przyjdzie to masz racje nie zalamuj sie, bo kiedys sie uda:tak:

Anula trzymam kciuki, aby to bylo to:tak:

Aliszia jesli chodzi o wizyte to ja bym sie wstrzymala gdzies do 8 tygodnia, bo wtedy zobaczysz i serduszko. W UK jest jak w US tam tez kobiety pracuja dlugo, prawie cala ciaze, ale we Francji tez tak jest, bo moja kolezanka tam mieszka, dala rade, ale nie miala pracy fizycznej, no i szybko sie wraca po macierzynskim do pracy, bo placony jest tylko do pewnego momentu, a potem juz nie i wiekszosc kobiet po prostu wraca do pracy

Karola co do zdjec to i ja jestem na tak, ale nie na publicznym watku:tak:

Cytrynowa hehehe mozesz swojemu powiedziec „soldier,you must finally get to work on our future baby and do this job properly” (zolnierzu, musisz wreszcie wziac sie roboty nad naszym dzieckiem i wykonac ta prace poprawnie):-D:rofl2:

Misia bede trzymala kciuki za Ciebie, aby syzbko udalo sie zajsc;-), a na wynikach sie nie znam niestety

Julia kochana jak sie cuzjesz?

Aschlee kochana a Ty?

Jugoslawa kochana a gdzie Ciebie wywialo?;-)
U nas dzis kolejny ladny loneczny dzien sie zapowiada:-D, wczoraj bylam na zakupach i kupilam troszke ciuszkow, jeszcze dzis sie moze wybiore:tak: dzis ostatni dzien @, wiec zagrozilam juz M, ze bedzie biedny:-D, jakos sie nie zmartwil;-)

Milego dnia:-)

Ja juz po badaniach;-)

Jazza no ja tez do diet niejestem stworzona, po ciazy wazylam kolo 70kg i po ponad 2 latach wrocilam do swojej figury;-) bez zadnych diet , mialam moment ze na silownie latalam;-)

Misia wydaje mi sie ze TSH troszke za wysokie;/ na reszcie sie nie znam:/ niby mowia ze dla kobiety starajacej sie norma powinna byc od 1- 2 lub 2,5 niepamietam dokladnie...

Jak sie czuje?;-) hmm bardzo dobrze, brzuszek jest juz troszke narazie sie mieszcze w swoje rzeczy:-) ale jak za duzo podjem to mnie konkret wywali hehe.

Cytrynowa- oby Twoje sława były prorocze-bliźniaki ach marzenie :) też dietuje . Dieta turbo to ta -5kg w 10 dni?
Koleżanka robiła sobie ostatnio detoks(problemy skórne miała po lekach): 8 dni tylko woda, nie wiem jak dała radę, potem bulion warzywny i sok grejfrutowy, teraz już warzywa i kasze. Zrzuciła 8 kg, na pewno trochę wróci ale i tak super. Robiła to pod kontrolą lekarza dermatologa, już nic jej nie pomagało i lekarka zaproponowała głodówkę-pierwszy raz się z tym spotkałam.
Fruzka- skończe brać do końca bo jeszcze biorę betabloker(do końca tygodnia) i akurat @ przed urlopem mi wypadnie, dwa tygodnie relaksu może coś dadzą
Jazza- ja kupiłam buty :)

julia- dobrze że jest dobrze:)
też czytałam że tsh powinno być niższe, dlatego się zmartwiłam, ale z drugiej strony to ponoć dotyczy tylko kobiet które mają jakieś problemy z tarczycą (np.hashimoto, guzki)tak mi lekarz powiedział. Już nie wiem...

reklama
wróciłam z pogrzebu wytrwałam na mszy i ciemno mi się przed oczami zrobiło,siostra pomogla dojsc mi do domu,dziecię nie znosi smrodu kwiatów,czuje sie jak pijana.ja mamnadzieje ze po ciazy spadnie mi samo z Dominikiem przytylam 22 kg a w ciagu 3 miesiecy spadlo mi 30kg tylko ja piersią karmiłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry