Dzien dobry:-)
Fruzka co do diety to ja bylam kiedys o wiele grubsza, potem zrzucialm ze 30 kg, bo zaczelam sie wiecej ruszac i jesc tylko to co sama przygotowalam, zaczelam cwiczyc i do teraz jestem drobna, nie stosuje zadnych diet, bo nie jestem do nich stworzona i w nie nie wierze, bo po nich jest efekt jojo najczesciej, jem wszystko jak odkurzacz, ale nie objadam sie, jem normalne porcje, nawet slodycze, uwielbiam owoce i warzywa i tylko je jem na kolacje. Cwicze, jestem w ruchu jak maly parowozik, bo uwielbiam byc w ruchu hehe. A z hormonami coz R w zrozumie, ciezki to czas dla naszych mezczyzn kiedy mamy takie hustawki, moj M jakos umie sobie ze mna radzic, on jeden hehe;-)
Mysia paznokietki sliczne. Tez po mwypadku samochodowym mam problemy z kregoslupem. I jak dziewczyny mowie, ze lepiej isc na bete

, kciuki trzymam, aby kreseczka ciemniala
Luska kochana poki nie ma @ jest nadzieja, a jak przyjdzie to masz racje nie zalamuj sie, bo kiedys sie uda
Anula trzymam kciuki, aby to bylo to
Aliszia jesli chodzi o wizyte to ja bym sie wstrzymala gdzies do 8 tygodnia, bo wtedy zobaczysz i serduszko. W UK jest jak w US tam tez kobiety pracuja dlugo, prawie cala ciaze, ale we Francji tez tak jest, bo moja kolezanka tam mieszka, dala rade, ale nie miala pracy fizycznej, no i szybko sie wraca po macierzynskim do pracy, bo placony jest tylko do pewnego momentu, a potem juz nie i wiekszosc kobiet po prostu wraca do pracy
Karola co do zdjec to i ja jestem na tak, ale nie na publicznym watku
Cytrynowa hehehe mozesz swojemu powiedziec „soldier,you must finally get to work
on our future baby and do this job properly” (zolnierzu, musisz wreszcie wziac sie roboty nad naszym dzieckiem i wykonac ta prace poprawnie)

Misia bede trzymala kciuki za Ciebie, aby syzbko udalo sie zajsc;-), a na wynikach sie nie znam niestety
Julia kochana jak sie cuzjesz?
Aschlee kochana a Ty?
Jugoslawa kochana a gdzie Ciebie wywialo?;-)
U nas dzis kolejny ladny loneczny dzien sie zapowiada

, wczoraj bylam na zakupach i kupilam troszke ciuszkow, jeszcze dzis sie moze wybiore

dzis ostatni dzien @, wiec zagrozilam juz M, ze bedzie biedny

, jakos sie nie zmartwil;-)
Milego dnia:-)