flor87
Fanka BB :)
hahah całe tabunyNo! A jak będziemy bogate, to sobie kupimy dzieci! [emoji38]

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahah całe tabunyNo! A jak będziemy bogate, to sobie kupimy dzieci! [emoji38]

Myśle, ze to bardziej chodzi o to, żeby poczuć, ze to jednak realne. Zobaczyć dwie kreski, i uwierzyć, ze możliwe. Bo gdy widzisz rok czy dwa tylko biel na teście to ciężko uwierzyć, ze i do nas uśmiechnie się słońce!
Zadna z nas nie pragnie poronic, ale dziwne myśli się rodzą z frustracji.
Ja bardzo chętnie bliźniaczki [emoji7][emoji7][emoji7]
Moje wielkie marzenie[emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie nie ma co leczyć, wszystko ok, u męża tez, dzieci mamy. A tu taka dupa! Naprawdę nastawiłam się na 2-3 miesiace starań, max 6, a tu 13cs [emoji850]
I jakoś mi ciężko...
A gdzie sprzedają dzieci [emoji28]
Gdzies na pewno poszukamy ;-)))))))))))
Moze chinski ebay sprzedajeNo! A jak będziemy bogate, to sobie kupimy dzieci! [emoji38]
M
Moze chinski ebay sprzedaje![]()
A jakie maja wasi partnerzy podejscie?wspieraja?maja wylane?robcie co musicie?moj mi powiedzial ze jakbysmy nie mieli dziecka to bysmy pewnie probowali czego sie da,a przez to ze mamy to on jest sklonny do poswiecen ale nie az takich jak ja,zreszta dlugo go namawialam na drugie i w sumie przez niego tyle czekalismy,no i jest jak jest![]()
Przez chwile czytajac zrozumialam jakbys pisala o partnerze z ktorym starasz sie o dziecko,a tak wogole to ze meza masz tez superMój jest zupełnie wyluzowany i robi pokornie co mu każęchociaż marudzi jak trzeba nasienie oddawać [emoji16] a tak ogólnie to on się za bardzo tym nie przejmuje, mam wrażenie, ze nie zależy mu aż tak bardzo na dziecku, w sensie jeśli by było to będzie szczęśliwy, ale jakby miało tak się zdarzyć, ze nie bedzie to tez bedzie szczęśliwy
nie wiem, może on tak specjalnie robi, żebym się jeszcze nim nie musiała martwić? [emoji848]ale znam go już trochę i nie wydaje mi się by coś udawał
jeśli chodzi o męża, to mój jest naprawdę super!
![]()
Za ta kase to kupimy i chinczyka i bedzie tlumaczem [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]Czy któraś z was umie po chińsku? [emoji16]
Przez chwile czytajac zrozumialam jakbys pisala o partnerze z ktorym starasz sie o dziecko,a tak wogole to ze meza masz tez superjakbys dwoch miala haha