reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ekstra ! Gdzie mieszkasz jak można wiedzieć ? A u nas tyle pieniędzy :/ trzymam kciuki i żeby żaden diabeł nie gadał *******

Pizza, spaghetti, mamma mia ;) mówi ci to coś? ;) No współczuje z tymi cenami, to jest strasznie niesprawiedliwe, każda para powinna mieć prawo do spełnienia marzeń, a później narzekają, ze naród się starzeje :)

reklama
Najgorzej jak nie ma co leczyć... może masz racje, być może i się uda w końcu jakimś cudem, ale póki co się nie udaje i to jest frustrujace. Ja mam dość takiego gadania: „zobaczysz, w końcu się uda...” a najbardziej mnie wkurza jak ktoś zaczyna: „ja mam znajomych, co tez długo się starali” (i tu muszę wysłuchać całej histori) i kończą swój wywód optymistycznym: „i w końcu się udało, wam tez się uda”. No zajebiscie, kongratulejszyn kuźwa. Mnie się nie udaje i to powoduje, ze cierpię! Tu i teraz! Wiec cieszę się, ze Tobie się udało, ale wybacz, ze nie pałam entuzjazmem. Jakkolwiek to wszystko brzmi, nie piszę tego, by kogokolwiek urazić! Po prostu tak czuję i nie mam zamiaru być słodko pierdząca [emoji16]
Ale ja Cię świetnie rozumiem. Jak mój mąż mnie informował o kolejnych ciążach wszystkich znajomych to wpadłam w histerie i nie kazalam mu już nic mówić. Ja wiem jak to boli, wierz mi. Też lata starań za mną...

Myśle, ze to bardziej chodzi o to, żeby poczuć, ze to jednak realne. Zobaczyć dwie kreski, i uwierzyć, ze możliwe. Bo gdy widzisz rok czy dwa tylko biel na teście to ciężko uwierzyć, ze i do nas uśmiechnie się słońce!
Zadna z nas nie pragnie poronic, ale dziwne myśli się rodzą z frustracji.

Ja bardzo chętnie bliźniaczki [emoji7][emoji7][emoji7]
Moje wielkie marzenie[emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie nie ma co leczyć, wszystko ok, u męża tez, dzieci mamy. A tu taka dupa! Naprawdę nastawiłam się na 2-3 miesiace starań, max 6, a tu 13cs ‍♀️[emoji850]
I jakoś mi ciężko...

A gdzie sprzedają dzieci [emoji28]
No widzisz, macie... A ja się modle żeby mieć chociaż to jedno...

Ostatnia edycja:
Ja bralam kwas foliowy ale ile mozna tego jesc przez dwa lata;)maz jakies witaminy i to tyle u nas,mysle nad wiesiolkiem ale nie wiem czy go dorwe przez ebaya

Ja tez biorę cały czas kwas foliowy, nie powinnaś go odstawiać, to można brać cały czas :) lekarze zalecają branie kwasu foliowego każdej płodnej kobiecie niezależnie od tego czy się stara, czy nie :) to ci nie zaszkodzi, a dla ewentualnego bobasa jest niezbędne :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry