O'Hara
Fanka BB :)
Tez sie boję szpitalaja totalny antylekarz...
No ale jak trzeba, to trzeba także bez maziania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez sie boję szpitalaja totalny antylekarz...
Hehe no dobrze...juz sie nie miziam[emoji23] a Ty jak tam sie czujesz?No ale jak trzeba, to trzeba także bez maziania![]()
Hehe no dobrze...juz sie nie miziam[emoji23] a Ty jak tam sie czujesz?
Hehe kto wie moze jeszcze sie nawymiotujesz :-))) super ze jest juz lepiej :-)) oby juz bylo ok i w koncu bys mogla sie nacieszyć ta ciaza a nie zamartwiac :-))A dziękuje, bardzo dobrze. W poniedziałek wracam do pracy jeśli dalej będzie ok, wciąż nie mam ani jednego objawu ciąży, a dziś już 9+2, z jednej strony traktuje to jako szczęście ale za to te plamienia mi dały tak popalić, ze wolałabym już wymiotować chyba od rana do wieczora![]()
Tez mam nadzieje, ze już będzie tylko dobrze. Jutro jadę pobrać krew do tego duo testu i 8 kwietnia mam wizytę na te całe prenatalne, tak to się chyba w Polsce nazywaHehe kto wie moze jeszcze sie nawymiotujesz :-))) super ze jest juz lepiej :-)) oby juz bylo ok i w koncu bys mogla sie nacieszyć ta ciaza a nie zamartwiac :-))
DziekiTez mam nadzieje, ze już będzie tylko dobrze. Jutro jadę pobrać krew do tego duo testu i 8 kwietnia mam wizytę na te całe prenatalne, tak to się chyba w Polsce nazywai mysle, ze dopiero po tej wizycie zejdzie ze mnie największy stres
także odliczam i mam nadzieje, ze już wkrótce i ty zasmakujesz tego stresu
![]()
udanej wizyty!!!Ja czekam zeby produkcje zaczacNo, nikt się nie odzywa. Zajęte produkcja pewnie![]()