O'Hara
Fanka BB :)
Przylazla przylazla, no nic....
Wyrazy współczucia, łączę się w bólu [emoji22]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przylazla przylazla, no nic....
Dzięki [emoji6]Wyrazy współczucia, łączę się w bólu [emoji22]
Ja teżA ja zaczynam dzis nowy cykl [emoji39]
Witaj w klubie :/ chociaz przykro ze Tonie tez nie wyszloJa też
U mnie w tym miesiącu nie było boboseksówWitaj w klubie :/ chociaz przykro ze Tonie tez nie wyszlo
a no to fakt dziwne by bylo jakby wyszlo ;-) ja mialam monitoring a tez nicU mnie w tym miesiącu nie było boboseksów![]()
A Ty badałaś sobie drożność jajowodów ?a no to fakt dziwne by bylo jakby wyszlo ;-) ja mialam monitoring a tez nic
nie , ale w kolejce czeka... teraz mam mieć monitoring jajnika nr 2 a potem mówił gin o drożności ,A Ty badałaś sobie drożność jajowodów ?
bo u Was jest nasienie ok prawda ? Mnie też raczej czeka drożność, ale ja bym chciała tą mniej inwazyjną metodą, sono hsg chyba to się nazywa.nie , ale w kolejce czeka... teraz mam mieć monitoring jajnika nr 2 a potem mówił gin o drożności ,
także pewnie mnie to czeka w najbliższych miesiącach
Tak nasienie ok, wiec gin stwierdzil ze monitoring, potem ta drozność... eh ze tez nie chce zaskoczyc;p tylko trzeba przez wszystko przejsc pokolei. przyznam ze nawet nie patrzylam jakie sa metody, myslalam ze jest jedna ;Pbo u Was jest nasienie ok prawda ? Mnie też raczej czeka drożność, ale ja bym chciała tą mniej inwazyjną metodą, sono hsg chyba to się nazywa.