flor87
Fanka BB :)
Współczuję:-( oby sie szybko udalo znowTak i zastrzyk ovitrelle i udało się za drugim razem. Ale w 10 tygodniu straciłam w październiku teraz miałam pierwszy stymulowany po poronieniu i testuje już za 3 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję:-( oby sie szybko udalo znowTak i zastrzyk ovitrelle i udało się za drugim razem. Ale w 10 tygodniu straciłam w październiku teraz miałam pierwszy stymulowany po poronieniu i testuje już za 3 dni
Będzie dobrze.Współczuję:-( oby sie szybko udalo znow
Piłyście te zioła Ojca Sroki?
To ja spróbuje bo zamówiłam [emoji23][emoji1787][emoji23] jak sie stanie cud to będziecie wiedziały co kupić [emoji23][emoji23]Nie nie piłam ale jadłam tabletki zioła donga coś takiego ochydne i nic nie dało :/
To ja spróbuje bo zamówiłam [emoji23][emoji1787][emoji23] jak sie stanie cud to będziecie wiedziały co kupić [emoji23][emoji23]
Nie takiego czegos nie mialam...tylko normalny silny ale miesiaczkowyHahah okej [emoji14] a mnie dziś bardzo boli brzuch :/ ale nie okresowo chodź mam dziś drugi dzień @ ale normlanie żołądek :/ nie wiem od czego. Macie ból typowo brzucha jak by bebechow w @ ?
Tak zazwyczaj mam regularne cykle 27-28 dni,ale owulacja zablokowana.Witaj
Też miałem wysoka prolaktyne udało mi się zbić lekiem dostinex.
Masz regularne cykle?
Mi się udalo zajść po półtora roku z pomocą lekarza. Miałam stymulowana owulacje bo prolaktyna blokowała miesiaczke i owulacje.
Oboje mamy 26 lat.Hej dolanczaj zapraszamy,a ile macie lat?
Teraz biorę tabletki z korzenia maca i widzę zwiększenie libido i dużo śluzu płodnego przy owulacji mój partner też je łyka profilaktycznie bo ponoć super działają na nasienie wyczytałam gdzieś na jakimś forum że wielu ludziom pomogło no zobaczymy czy to prawda.