flor87
Fanka BB :)
Taaaak [emoji1787]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taaaak [emoji1787]
Hahaha [emoji1787] wyczuwam pokrewna duszę. A przeswietlalas pod kazdym mozliwym swiatlem?Ja se sikneam 7dpo [emoji16][emoji108] a co... jak szaleć to na maksa! I nie uwierzycie co?!! [emoji33][emoji33]
No bielutko... aż się zdziwiłam i sprawdziłam to naprawdę porządnie, uwierzcie mi na słowoNo ale nic... dziwię się, ze mi to jeszcze chociaż ta jedna kreska w ogóle wychodzi [emoji38]
Tylko błagam bez takich: „7dpo to jeszcze wcześnie, nie można tak łatwo tracic nadziei...” i bla bla bla
Tym oto optymistycznym akcentem życzę miłej niedzieli [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]
Hahaha [emoji1787] wyczuwam pokrewna duszę. A przeswietlalas pod kazdym mozliwym swiatlem?
Jak to 7dpo owulacji i tylko jedna kreska ? Skandal [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Ja se sikneam 7dpo [emoji16][emoji108] a co... jak szaleć to na maksa! I nie uwierzycie co?!! [emoji33][emoji33]
No bielutko... aż się zdziwiłam i sprawdziłam to naprawdę porządnie, uwierzcie mi na słowoNo ale nic... dziwię się, ze mi to jeszcze chociaż ta jedna kreska w ogóle wychodzi [emoji38]
Tylko błagam bez takich: „7dpo to jeszcze wcześnie, nie można tak łatwo tracic nadziei...” i bla bla bla
Tym oto optymistycznym akcentem życzę miłej niedzieli [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]
Jak to 7dpo owulacji i tylko jedna kreska ? Skandal [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]