reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności :p na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.

Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności :p na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.

szalony plan byle był owocny :D :) my pewnie znow wedlug teorii mojego gina bedziemy czekać z bzykaniem do momentu kiedy nam powie :PP:P ja w piatek zaczynam znów monitoring :P nie zebym miala jakaś nadzieje ze się uda :P ide bo się stęskniłam za ginekologiem :P

Szczerze to myśle, ze codziennie przez cały cykl to chyba nawet Chuck Norris by nie podołał [emoji23]

reklama
Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]

U mnie skrupulatnie prowadzone wykresy, testy wklejane w kalendarz, cykle obstawione supłami, testy hcg od 8dpo, przy soft boxie, przy święte dziennym, w cieniu, pod lampka. Wypatruje te cienie jak głupia [emoji17]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry