Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesli domalujesz to zapomnij ze domalowalas hahha [emoji23][emoji1787]Najlepsze jest to, że za każdym razem kiedy się tak zachowuję, głos rozsądku mówi mi: „uspokój się, liczy się tylko kreska, która pojawi się w przeciągu 5 minut i będzie widoczna gołym okiem, bez żadnych ceregieli”, ale mój wewnętrzny psychol wtedy się odzywa i mówi: „nieeeee, nie słuchaj rozsądku, poćwiartuj test na części, prześwietli każdym możliwym światłem, jeśli ujrzysz choćby cien fabrycznego miejsca ba kreskę, to znaczy ze jesteś w ciąży HAHAHA!!!” Jak joker z batmana [emoji38][emoji38]
:-****Ja się witam w 3dc 14cs [emoji17], ten cykl będzie stymulowany! Jak nie zajdę to chyba dam sobie spokój. Może rozważę adopcje zarodka. Już nie wiem co robić [emoji3601]
To moze dzidzia zrobi Wam prezentCześć dziewczyny dostałam okres wiec kolejne starania w lutym może dostane prezent na 15 rocznice [emoji23][emoji7]
nam termin na rocznice przeszedl wiec nie wiem na co ona juz czeka[emoji848][emoji848][emoji2955][emoji2955]To moze dzidzia zrobi Wam prezentnam termin na rocznice przeszedl wiec nie wiem na co ona juz czeka[emoji848][emoji848][emoji2955][emoji2955]
Haha tez robie polowe z twojego opisu,kontrasty na roznych tlach juz odpuszczamNo oczywiście! W świetle słonecznym (bo akurat piękne słońce dzisiaj u mnie swieci), w sztucznym świetle, w powiększeniu przez lupę i podświetleniu latarką z telefonu. Również kładłam test na różnych tłach: białym, czarnym, różowym, zielonym, tak na wszelki wypadek, w nadziei, ze odpowiedni kontrast sprawi, że ta druga kreska jednak się pojawi! [emoji23][emoji23] od jakiegoś czasu kupuję te paskowe testy, bez obudowy. Po pierwsze ze względu na zanieczyszczenie, żeby było ekologicznie, a po drugie oszczędzam sobie tym samym rozbiórkę na części pierwsze danego testu [emoji16][emoji16]
Także, kiedy mówię, że dobrze to sprawdziłam to naprawdę mam to na myśli. [emoji16][emoji16]
To moze dzidzia zrobi Wam prezentnam termin na rocznice przeszedl wiec nie wiem na co ona juz czeka[emoji848][emoji848][emoji2955][emoji2955]
Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]Haha tez robie polowe z twojego opisu,kontrasty na roznych tlach juz odpuszczam
Ja teraz sprawdzałam pod światło, pod różnymi kątami![]()
![]()
a badań było mnóstwo... Mam całą grubą tekę
![]()
![]()
i sama też robiłam badania, kupę kasy wydałam. Teraz już koniec. Jedynie to, co lekarz zaleci...