reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
A gdzie sie podziewa starająca się co ten watek zalożyła...dawno jej tu nie widziałam...

Calla co u Ciebie? Umieram z ciekawości:tak::-) Byłas juz na wizycie u gina? Nie zostawiaj nas w takim napieciu;-)

Właśnie, kto miał teraz testować? Jakaś ciąża by się w końcu przydała na podniesienie optymizmu, który u mnie zmalał prawie do zera.

Hej dziewczynki :-)jestem w 34dc i wciąz nie ma okresu więc mam nadzieje ze bedzie fasolka.Dzisiaj to juz dół brzucha boli mnie cały dzień,mam wrazenie ze za chwile dostane okres,zastanawiam sie czy tak boli równiez w ciązy?Kupiłam test i planuje zrobic go jutro,a pytanko czy wieczorem zdarzyło sie Wam robic?Najchętniej to zaraz bym to uczyniła.Tylko jak 2testy mam juz za sobą,a 3 mógłby nie wyjsc teraz to moze lepiej poczekac do rana...aj to czekanie jest dobijające:-(

Madzia poczekaj do rana, Rano będą pewniejsze, tyle to już wytrzymasz. A co do tego bólu to może to być spowodowane ciążą, ale zbliżającą się @ też.
Musisz poczekać na test
Trzymam kciuki

madzia81 najlepiej zrób go rano. Wiem,że ciekawośc jest ogromna...ale już niedlugo wszystkiego sie dowiesz a pozniej mam nadzieje my (jak tylko go zrobisz szybciutko daj nam znac:-))

ja jak już sie doczekać niemogłam, robiłam test o 5tej rano i pewnie gdyby ybł pozytywny to bym męża obudziła hehehe

reklama
Hej dziewczynki:-)padam po pracy:dry:Ja to juz zupelnie zglupialam.Po dwoch tygodniach od terminu@w koncu dostalam cos na podobienstwo normalnej @ wlasciewie nawet nie na podobienstwo,jakas taka dziwna jest tzn budze sie dzisiaj i widze ze sie skonczyla a w poludnie ups znowu jest i tak od 3 dni?:confused:O co chodzi?

Do góry