reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

witajcie wieczorkiem! troszke was zaniedbuje ale niestety te egzaminy mnie wykoncza!
mama pati wanilia_sky no no no te objawy jakies podejrzane;-)
Też bym chcaial zeby nam wszystkim w naszym wątku sie udalo!!
Więc się również zabieram "do roboty";-) własnie mezus wrócił z pracy !!
to do jutra miłych staranek !!

reklama
Witajcie kochane
Dziś ze mną trochę lepiej bo wczoraj jak wróciłam z pracy tragedia odrazu połozyłam sie do łóżeczka tak mnie kół jajnik że nie wiem co się dzieje???Okres za 5 dni ale jakoś brzuch mnie tak nie boli jak zawsze tylko ten jajnik dokucza.

Witam Niunie :)
U nas dzisiaj w Opolu pięknie słonko świeci,to bedzie dobry dzień.Mam nadzieje że u was równie pozytywnie.
Anets nie wiem jak tam z twoim jajnikiem ale u mnie czasami tez sie tak zdarzało.Tylko że ja wtedy w dużym stresie żyłam.I miałam poprostu nerwobóle.Może powinnaś wziąsc ciepłą kąpiel,nabalsamowac sie ulubionym kremem i zawinąc w kocyk :)
Medycyny nie skończyłam ale dziś mam tak rewelacyjny humor że aż sama sie dziwie :)
Przesyłam same pozytywy :)))

Cześć :happy2:

Żegnam dziewczynki ruszam do domku bo coś się źle czuje.Papa Miłego wieczorku

A jak dzisiaj Anetko? Lepiej?

Czesc, i do jutra!

A ja znowu zaczelam lekko krwawic...porabany ten cykl...

:baffled::baffled::baffled:

1. Kochane - pomysł wąteczku z naszymi buźkami - super. Postaram się jeszcze dzisiaj coś wkleić. Tylko nie wiem, czy uda mi się zmniejszanie i wklejanie. Próbowałam już powiększyć sobie awatarek lub tą fotke córci w podpisie - i d... blada - nie wyszło:(

2. Neniuś - masz przecudowną córcię. I z Ciebie śliczna, promieniująca dziewczyna:)

1. Ale powiększasz w XnView??? (tzn. konwertujesz?) Ja zawsze tam zmieniam rozmiar zdjęcia i wychodzi :tak:

2. Dziękuję kochana, to co napisałaś również doskonale pasuje do Was :-D

Kurczę ale dziwnie się czuję, coś mnie zbiera na wymioty, co chwilę goni mnie do wc, staram się nie mysleć o ciąży, ale te objawy.........

oby, oby...

Hej Dziewczyny! Wreszcie i ja mam chwilkę, by wpaść na forum. A tu rzeczywiście puściutko:( I z kim ja teraz będę rozmawiała, jak wszystkie już w łóżeczkach?
Wanilia-sky, no,no, fajowe objawy:) Mam nadzieję, że wskazują na tyciutkiego Owocka Miłości:) Życzę, by owych objawów przybywało (ale by nie dokuczały za bardzo:)), i by ta wstrętna @ nie przyszła.
U mnie też "objawowo"...Albo sie sama nakręcam. Ale spać mi się chce bezdyskusyjnie. I jakoś inaczej mnie kłuje w brzusiu... I co mnie cieszy i zastanawia, to fakt, że nie mam od 2-3 dni apetytu. A ja z natury żarłok i smakosz jestem. Zwłaszcza przed @. A tym razem nie... Nie ma ochoty na nic co w lodówce...Od rana zjadłam tylko dwa plasterki bułeczki-grzanki, 6 pierożków ruskich i kilka orzeszków laskowych... Normalnie to dla mnie skrajny post...

trzymam kciukasy :tak:

No i przyszła @ :-). Czyli starania kontynuowane. Ja sie ciesze ze wszystko w normie, ale od Was @ odganiam :-D.

hmm, no szkoda ale następnym razem już nie przyjdzie :no:

I co z tym zamykaniem działu? Mam pisać do anislu czy Majeczka jako lepiej zorientowana w liście obecności to zrobi?

Adiva o przydadzą się te pozytywy do 16 jeszcze 7,5 h więc o kąpieli mogę pomarzyć.......

reklama
Do góry