reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

Z tego co mi pisała Majeczka to chyba czyta nasze posty, tylko zalogować się nie może żeby odpisać.

Nenius no co Ty wygadujesz :szok: No pewno że musisz tutaj z nami zostać :tak::-) Zobaczysz że szybko dasz radę się wyleczyć. A poza tym tutaj wypisów nie ma :-D
I chcąc niechcąc musisz z nami zostać :-p Nie puścimy Cię i już ;-):-)

reklama
nenius, dlaczego watpisz :confused: oczywiscie,ze powinnas z nami byc !!!!!!:tak::tak::tak:

zobaczysz, wszystko minie szybciej niz myslisz:-) a potem zaczniesz sie starac o druga Fasolke :happy: a 2008 dopiero sie przeciez zaczal - choc jak patrze na ilosc wyskrobanych przez nas postow, to mi sie wierzyc nie chce,ze to dopiero koniec stycznia....biedna majeczka.....zarwie cala noc....;-)

Nenius, nie zostawiaj nas, będzie tu smutno bez ciebie:tak::tak::tak:

Kochana zdrowie to podstawa wiec jak mozesz myslec ze tu nie powinas byc karzda czy z tego roku staraczka czy z wczesniejszego a moze nawet z przyszłego powie ci ze na starania warto czkac bo jak ty bedziesz zdrowa to i fasolka bedzie lepiej sie rozwijac. A pozaty to wszystkie cie ty bardzo potrzebujemy wiec nie waz sie nam znikac bo odnajdziemy i strzepiemy pupe za głupote;-)

Dziewczyny jesteście takie kochane, że prawie się popłakałam. A z drugiej strony się uśmiałam z tego "trzepania po pupie" hihihi. Dziękuję

Nienius spokojnie to że musisz troszkę poczekać na dzidzię to tak ma być podleczysz się troszkę i wtedy wszystko się poukłada zobaczysz

aha...i dziewczyny - to co napisane pod moimi suwaczkami na zielono - jest dla WAS!!!! takze czytac,czytac i stosowac!!!!!!:-) I nie nastawiac sie,ze to nie to,nie tym razem, mi sie nie udalo, bo nic z tego naprawde nie bedzie!!!! Musicie wierzyc i pragnac aby dojsc do celu :-)

Właśnie dzisiaj rano widziałam Twój podpis i się zadumałam nad nim;-)
Bardzo dobrze napisane :tak:

Z tego co mi pisała Majeczka to chyba czyta nasze posty, tylko zalogować się nie może żeby odpisać.

Nenius no co Ty wygadujesz :szok: No pewno że musisz tutaj z nami zostać :tak::-) Zobaczysz że szybko dasz radę się wyleczyć. A poza tym tutaj wypisów nie ma :-D
I chcąc niechcąc musisz z nami zostać :-p Nie puścimy Cię i już ;-):-)

Nienius spokojnie to że musisz troszkę poczekać na dzidzię to tak ma być podleczysz się troszkę i wtedy wszystko się poukłada zobaczysz

Wam też bardzo dziękuję. Jesteście cudowne :tak:

A co do Majeczki to nich odpisuje nawet jako anonim tylko niech nam napisze, że to ona hihih. Albo niech sie zarejestruje pod innym nickiem. Szkoda tracić czasu ;-)

ANETS KAKA82 Gratuluję fasolek !! !!
Dbajcie o siebie i Wasze fasolki !!
Dziewczyny trzymam kciuki aby teraz posypały nam się II kreseczki!!

Wam też bardzo dziękuję. Jesteście cudowne :tak:

A co do Majeczki to nich odpisuje nawet jako anonim tylko niech nam napisze, że to ona hihih. Albo niech sie zarejestruje pod innym nickiem. Szkoda tracić czasu ;-)
nenius ma racje jak by sie udało majeczce jeszcze raz zarejestrowac pod innym nikiem to juz by mogło byc z nami za pare minut ale by było fajnie :tak::-)

reklama
Do góry