reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

... :-(nie jestem w ciąży :no2: ...

Rozumiem Cię sama przeżywałam jak na teście za miast dwóch kreseczek widziałam jedna...była taka samotna...a mi było bardzo przykro...potrafiłam z tego powodu wyć i wyć... Obwiniałam siebie. Że to może dlatego się nie udaje bo nie będę dobrą matką... 14 m-cy mineło...a mi zabrakło już cierpliwości...Wtedy zwierzyłam się tu jednej z moich Przyjaciółek,ze rezygnuje...Mieliśmy odpocząć razem z M i za jakis czas znowu spróbowac.Zblizał się termin @... 3 dni przed jej terminem (a dzien przed moimi urodzinkai)zrobiłam test ciążowy (AMIL) Po minucie spojrzałam na test...acha...tak jak zwykle wróciłam z łazienki-test pyrgnełam na ławę. Pomyślalam,że co będę się dołować trzeba go wyrzucić...po jakichś 5 minutkach jeszcze raz spojrzałam i nie wierzyłam własnym oczom...ledwo co widoczny cień...Pobiegłam do męża...On potwierdził,że widzi to samo... Wiem,ze czasami brakuje sił...że chcemy się poddać...
Wiele dziewczyn z tego naszego wąteczku zna moją historię...
W moim przypadku test pokazał wcześniej dwie kreseczki...ale znam dziewczyny którym pozytywny test wyszedł dopiero tydzień po terminie @
Kochane z całego serduszka życzę KAŻDEJ z Was po słodkim Bobasku...wiem co czujecie...Dziekuje Wam za wsparcie zarówno wtedy jak sie starałam jak i teraz..Sciskam Was...

reklama
Majeczko sloneczko witaj w kocu sie pojawilas ,cos ostatnio zadko bywasz ale ,jestes wytlumaczona bo dla dobra fasolki nie jest wskazane siedziec dlugo przy kompie.Jak sie czujecie Ty i Fasolka,napisz kilka zdan:-)
A co do tych testow to ja nigdy nie robilam ,bo jakos nie bylo takiej potzreby moja wredna @ jest jak w zegarku nigdy sie nie spoznia:-p
buziam i poglaskaj brzusia i powiedz do fasolki ze to od wirtualnej cioci:-D;-):-):tak:

Marzenixx, przytulkam, bo wiem jakie to smutne :-( ale pomedrkuje, bo tez niecierpliwa jestem i wydalam troche pieniazkow na testy i przekopalam mase stron w internecie, wiec:

1. Nawet czule testy moga NIE pokazac ciazy do 7 dni po terminie @.

2. Koniecznie trzeba robic rano, przed pierwszym siusianiem, bo wtedy stezenie hormonu jest najwieksze.

Wiec lepek do gory, doczekaj do soboty, jak wredota nie przyjdzie, siknij na patyczek w niedziele rano. Na grudniowkach jest juz sympatyczna osobka, ktora znam z innego forum, ktorej dwa testy wyszly negatywne, bo robila za wczesnie.

Ale kazda z nas musi przez to przejsc: objawy urojonej, fortuna spedzona na tesciki... Tak poprostu mamy :-)

Ale po dzisiajszej porcji fluidkow.... nie ma odwrotu :tak::tak::tak:
Buziaki :-):-):-)

Maggie oj prawda nie mamy odwrotu tylko patrzec jak sie posypia fasolki,ja tam raczej z cierpliwych jestem wiec daje pierwszenstwo wszystkim Staraczkom mniej cierpliwym:-)ja moge poczekac juz tyle czekalam wiec te 2,3 miesiaca w ta czy w ta mnie nie zbawia;-) Do dziela Dziewczyny:-p

witajcie Kochane!!
Lunia bardzo sie ciesze Kochana że wszystko w porządku i usg miałas i usłyszałas swojego maluszka! życzę Ci duzo szczęścia :tak::-)
gusiu miłych zakupków !! co ciekawego kupujesz??
majeczko doskonale znam Twoja historię i własnie trzeba byc wytrwałym i wierzyć ze się uda!! przeciesz w koncu musi być fasolka wczesniej czy pozniej bo będziemy wspanaiłymi mamusiami !!
Maggie2412 z tymi testami to masz racje ja tez przeszukalam net i zalezy od organizmu kobiety..i kiedy byla owulacja..zeby szybko ozbaczyc 2 kreseczki! ojj objawy urojonej skąd ja to znam;-):-)
Marzenixx Ty się nie poddawaj !! poki nie ma @ to jest nadzieja!! Ja trzymam kciuki mocno ..:tak::tak:Wyśpij się i myśl pozytywnie a zobaczysz fasolka sama zawita pod serduszkiem !!
edzko ja myślę .. tzn staram sie nic nie myslec zreszta sama nie wiem co mam zrobić .. pewnie mnie podziwiacie bo dzisiaj 3 dzien od terminu @.. wczoraj wieczorem bolal mnie troszke brzuch ale tylko chwilke a dzisiaj nic tylko strasznie plecy poprostu nie moge na krzesle usiedzieć..
Mam teścik w szafce ale poprostu tak bardzo boje sie rozczarowania że go nie robię poczekam do piatku.. chyba mnie rozumiecie? nie chce sie nastawiać i sie nie nastawiam bo nie chce powtorki ze stycznia jak pare dni sie spoznila a potem zonk

Całuje was gorąco i zycze owocnych staranek !!:tak::tak:

Kasia jak fajnie ze sie pojawilas no i masz dobra wiadomosc ze ta wredota @ nie przyszla .Tak Kochana dobrze robisz poczekaj,wyluzuj sie mysl pozytywnie a bedzie wszystko dobrze,ja trzymam kciuki kochana :tak:

W takim razie kochane przesyłam fluidki:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niech Wam przyniosą upragnione fasolki:tak:;-)
podkradam troche fluidków dla siebie :tak:
Marzenixx mojej szwagierce pierwszy test wyszedł pozytywny po 2 tygodniach od terminu @ więc jeśli ona nie przyjdzie to możesz mieć nadzieje , chociaż lepiej się nastawić negatywnie żeby mniej bolało jak ona się pojawi :-( wiem bo przechodziłam to już tyle razy że nie wiem na jak długo mi jeszcze sił wystarczy , jednak wierze że w końcu ktoś na górze doceni moje starania i w końcu się uda ;-)
miłego popołudnia życze wszystkim staraczkom :-)

Hej dziewczynki wrocilam od lekarza moja dzidzia ma juz 38 mm lub jak ktos woli 3,8 cm
Gin zrobil mi juz usg przez brzuch i nie pokazywal mi od poczatku ale mowil ze jak
zaczal robic usg to dzidzia robila fikolki a jak sie skapla ze jest podgladana to ruszala delikatnie
nozkami ale najwazniejsze ze rosnie i ze SERUSZKO widzialam

Skarbie uda się ja nie teraz to za miesiąc, głowa do góry.

KasiaJ82 podziwiam cię, trzymam kciuki żeby nie było @.

O baseniku słyszałam, że jak wszystko jest ok(nie ma żadnych infekcji itp.) to bardzo pomaga na zbolałe plecki itp.

Podłapałam trochę fluidków to teraz czekam na efekty...

O dorotko to już duży bobasek :)

Ja również proszę o instrukcję o wstawianiu kilku cytatów.

reklama
Dziewczynki jak was tak poczytalam to az mi sie smutno zrobilo :-( ja wiem jak
kazda z was chce fasolki i jak tylko to by odemnie zalezalo dalabym je wam
wszystkim na raz teraz :-) .
Dziewczynki wiem ze to nie jest latwe ale starajcie sie przytulac tylko dla przytulania
a nie dla fasolki i starajcie sie jak najmniej o tym myslec wiem ze jak sie wchodzi
na takie forum jak to to nie da sie nie myslec o fasolce ale mozna przeciesz pisac o czyms
innym o M czy Facetach o tym jak mija wam dzien a na koncu o fasolce :-) .
Nie zrozumnie mnie zle ale takie ciagle myslenie niestety nie pomaga :-(

Do góry