Maggie2412
Fanka BB :)
Lunia Witaj!!!!! Bardzo sie ciesze, ze z Malenstwem OKWitajcie kochane:-)U mnie niestety pogoda beznadziejna, Wszystkie wyniki badań są bardzo dobre, nie ma żadnych przeciwskazań do lotu

. Uwazaj na siebie i wysokich lotow... Przesylam troche slonka :-):-):-). No najlesze zyczonka rocznicowe !Zauwazylam, ze nie masz dostawionych kreseczek na liscie... A ja jestem tuz kolo Ciebie.... moze i na mnie kreseczki by przelazly ...

Hmmm.. wiecie co? Byłam w łazience i znów biegunka (lekka). Sikam już co pół godziny..ale śluz dalej biało-przezroczysty i ciągnący, więc nie wiem co się dzieje, bo przed miesiączką śluz mi sie zmienia..
Agniesia:-) Nie nakrecaj sie ;-). Wiem, ze trudno tego nie robic jak sie bardzo, bardzo chce, ale na tescik bylo stanowno za wczesnie... Z calego serca zycze, zeby @ nie przyszla...
A jak wredota przyjdzie, to moze pomysl o mierzeniu tempki co rano... wtedy dokladniej bedziesz wiedziec kiedy (mniej wiecej ) masz owulke i kiedy mozesz sie spodziewac @..Nawet sama temperaturka sporo Ci powie. Bedziesz o wiele spokojniejsza
a wtedy latwiej ``zaskoczyc``DIABELKU! :-)
Dobry lekarz to podstawa! Wiec jak masz kogos upatrzonego, to nawet nie musisz sie martwic czy kto inny zalozy karte czy nie. Na to zawsze bedzie czas. Powodzenia! Napisz co powiedzial ginek dzis.
A ... DOROTKA!!!! Fajnie, ze sie pokazalas :-). oglaskaj brzuszek od cioci z Internetu.
Sloneczne pozdrowionka dla pozostalych dziewczynek! Trzymajcie sie Dzielne Staraczki :-)

Ale smaki to Ty masz...