reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Witam kochane
ah co za piekna pogoda! wiec uszka do gory i zaczynam znowu zarazac optymizmejm tak sie naczytalam komplementow od was ze az mordka mi sie cieszy 
Marzenixx sloneczko nie martw sie, teraz juz myśl o nowym cyklu i jakie on daje mozliwosci i przyjemnosci
główka do gory i tak jak dziewczyny pisza postaraj sobie odpuscic w jakis tam sposob 

Marzenixx sloneczko nie martw sie, teraz juz myśl o nowym cyklu i jakie on daje mozliwosci i przyjemnosci

Witam dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!
U mnie piękny dzionek, moj małż dzis przyjedzie do mnie i na niego czekam ztęskniona!!! muszę sie mu troszeczke pożalic, a jutro jest nasza 1 rocznica ślubu hi hi...moj prezencik wyczekiwany to dwie krechy. No ale i tak jest super bo mamy siebie
pozdrowiona wielkie milej niedzieli, ja zaraz będe klepac kotleciki
U mnie piękny dzionek, moj małż dzis przyjedzie do mnie i na niego czekam ztęskniona!!! muszę sie mu troszeczke pożalic, a jutro jest nasza 1 rocznica ślubu hi hi...moj prezencik wyczekiwany to dwie krechy. No ale i tak jest super bo mamy siebie

pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Witam dziewczyny w piękną niedzielę. Poczytałam, dawno nie wchodziłam na bb, jakoś brak czasu. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 
.

M
maja33
Gość
witajcie!!!
marzenixx-bardzo mi przykro ale nie martw sie jak ktos napiala ladnie nowy cykl nowe mozliwosci:-)
a ja mam pytanko o ktorej zazwyczaj mierzycie tem ja miedzy 8 a 7 rano ale czy to nie za pozno ?
marzenixx-bardzo mi przykro ale nie martw sie jak ktos napiala ladnie nowy cykl nowe mozliwosci:-)
a ja mam pytanko o ktorej zazwyczaj mierzycie tem ja miedzy 8 a 7 rano ale czy to nie za pozno ?
Czarodziejka
Fanka BB :)
maja33- ja mierze zazwyczaj o 7:00
alke zdarza sie ze i wczesniej...czytalam ze mozna 3 godziny wczesniej lub 3 poźniej przed ustalona godziną
alke zdarza sie ze i wczesniej...czytalam ze mozna 3 godziny wczesniej lub 3 poźniej przed ustalona godziną
Lilu19
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczyny. Moze mi pomozecie bo juz sie sama pogubilam
bralam duphaston na wywolanie @ skonczylam go jesc w srode a wczoraj popoludniu dostalam plamienia z malenka iloscia krwi ( ale doslownie ciutke ) a dzisiaj jak wstalam rano mialam normalne krwawienie, nie wiecie moze czy wczorajszy dzien mam policzyc jako 1 dzien cyklu a dzisiejszy jako 2 dc czy dopiero dzisiejszy jako 1 dzien cylku ?
( mam brac tabl. na wywolanie owulacji od 5 dc i nie chce nic namieszac
) z gory dziekuje za odpowiedzi, Milego wieczoru, pa

kinguś
Nie poddam się
Ja niestety nie umiem odpowiedzieć ale może zadzwoń do swojego lekarza to wyjaśni wątpliwości. Albo może ktoś inny z forum Ci pomoże.nie wiecie moze czy wczorajszy dzien mam policzyc jako 1 dzien cyklu a dzisiejszy jako 2 dc czy dopiero dzisiejszy jako 1 dzien cylku ?( mam brac tabl. na wywolanie owulacji od 5 dc i nie chce nic namieszac
) z gory dziekuje za odpowiedzi, Milego wieczoru, pa
Ja biorę duphaston na regularne @ i w tym cyklu mam brać clostilbegyt (też od 5dc). Jeśli lekarz zapisał Ci też clostilbegyt to napisz mi jak sie po nim czujesz itp.
Marzenixx wkrótce się uda, głowa do góry.
tikanis
CieRpliWa
marzenixx-- kochana nie przejmuj sie, napewno ci sie uda.. ale wiem jakie to dolujace, glowka do gory
ja mam 32 dzien cyklu wiec 2 dni opoznienia.. brzuch mnie nie boli.. ale boje sie zrobic test....
moze jutro rano zrobie... boje sie okrutnie..://
ja mam 32 dzien cyklu wiec 2 dni opoznienia.. brzuch mnie nie boli.. ale boje sie zrobic test....
moze jutro rano zrobie... boje sie okrutnie..://

reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Cześć kobitki
i znowu poniedziałek ehhh.....
tikanis mi sie cosik wydaje ze to juz nie ma znaczenia kiedy zrobisz test i tak @ juz nie przyjdzie przez najblizsze 9 miesiecy

życzę ci tego z calego sreducha i trzymam kciuki!!!! i moze faktycznie jeszcze nie testuj - po co sie denerwować
bo z tym stężeniem bety nigdy nie wiadomo .....;-) ehhh rozmażyłam sie!

tikanis mi sie cosik wydaje ze to juz nie ma znaczenia kiedy zrobisz test i tak @ juz nie przyjdzie przez najblizsze 9 miesiecy