reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam kochane :tak: ah co za piekna pogoda! wiec uszka do gory i zaczynam znowu zarazac optymizmejm tak sie naczytalam komplementow od was ze az mordka mi sie cieszy :-D
Marzenixx sloneczko nie martw sie, teraz juz myśl o nowym cyklu i jakie on daje mozliwosci i przyjemnosci :-D główka do gory i tak jak dziewczyny pisza postaraj sobie odpuscic w jakis tam sposob :sorry2:

Witam dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!

U mnie piękny dzionek, moj małż dzis przyjedzie do mnie i na niego czekam ztęskniona!!! muszę sie mu troszeczke pożalic, a jutro jest nasza 1 rocznica ślubu hi hi...moj prezencik wyczekiwany to dwie krechy. No ale i tak jest super bo mamy siebie:tak:pozdrowiona wielkie milej niedzieli, ja zaraz będe klepac kotleciki

Witam dziewczyny w piękną niedzielę. Poczytałam, dawno nie wchodziłam na bb, jakoś brak czasu. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :tak::-D.

witajcie!!!

marzenixx-bardzo mi przykro ale nie martw sie jak ktos napiala ladnie nowy cykl nowe mozliwosci:-)

a ja mam pytanko o ktorej zazwyczaj mierzycie tem ja miedzy 8 a 7 rano ale czy to nie za pozno ?

maja33- ja mierze zazwyczaj o 7:00
alke zdarza sie ze i wczesniej...czytalam ze mozna 3 godziny wczesniej lub 3 poźniej przed ustalona godziną

Witajcie Dziewczyny. Moze mi pomozecie bo juz sie sama pogubilam:wściekła/y: bralam duphaston na wywolanie @ skonczylam go jesc w srode a wczoraj popoludniu dostalam plamienia z malenka iloscia krwi ( ale doslownie ciutke ) a dzisiaj jak wstalam rano mialam normalne krwawienie, nie wiecie moze czy wczorajszy dzien mam policzyc jako 1 dzien cyklu a dzisiejszy jako 2 dc czy dopiero dzisiejszy jako 1 dzien cylku ?:zawstydzona/y: ( mam brac tabl. na wywolanie owulacji od 5 dc i nie chce nic namieszac :szok:) z gory dziekuje za odpowiedzi, Milego wieczoru, pa

nie wiecie moze czy wczorajszy dzien mam policzyc jako 1 dzien cyklu a dzisiejszy jako 2 dc czy dopiero dzisiejszy jako 1 dzien cylku ?:zawstydzona/y: ( mam brac tabl. na wywolanie owulacji od 5 dc i nie chce nic namieszac :szok:) z gory dziekuje za odpowiedzi, Milego wieczoru, pa
Ja niestety nie umiem odpowiedzieć ale może zadzwoń do swojego lekarza to wyjaśni wątpliwości. Albo może ktoś inny z forum Ci pomoże.

Ja biorę duphaston na regularne @ i w tym cyklu mam brać clostilbegyt (też od 5dc). Jeśli lekarz zapisał Ci też clostilbegyt to napisz mi jak sie po nim czujesz itp.
Marzenixx wkrótce się uda, głowa do góry.

marzenixx-- kochana nie przejmuj sie, napewno ci sie uda.. ale wiem jakie to dolujace, glowka do gory:)

ja mam 32 dzien cyklu wiec 2 dni opoznienia.. brzuch mnie nie boli.. ale boje sie zrobic test....
moze jutro rano zrobie... boje sie okrutnie..://:nerd:

reklama
Cześć kobitki :-D i znowu poniedziałek ehhh.....
tikanis mi sie cosik wydaje ze to juz nie ma znaczenia kiedy zrobisz test i tak @ juz nie przyjdzie przez najblizsze 9 miesiecy :laugh2::-D:laugh2::-D życzę ci tego z calego sreducha i trzymam kciuki!!!! i moze faktycznie jeszcze nie testuj - po co sie denerwować :sorry2:bo z tym stężeniem bety nigdy nie wiadomo .....;-) ehhh rozmażyłam sie!

Do góry