Witajcie kochane!
Ja tylko na chwilkę. Przesyłam gorące pozdrowienia ze słonecznej Danii. Pogoda super, lepsza niż w Polsce( przynajmniej lepsza niż na śląsku
). Podróż zniosłam dzielnie, maleństwo grzeczne tylko strasznie zmęczeni jesteśmy. Teraz szybki prysznic i wyrko. życzę Wszystkim owocnego wieczorku i nocki
;-)
Buziaczki
Ja tylko na chwilkę. Przesyłam gorące pozdrowienia ze słonecznej Danii. Pogoda super, lepsza niż w Polsce( przynajmniej lepsza niż na śląsku
). Podróż zniosłam dzielnie, maleństwo grzeczne tylko strasznie zmęczeni jesteśmy. Teraz szybki prysznic i wyrko. życzę Wszystkim owocnego wieczorku i nocki
;-)Buziaczki
Co do wiesiołka to muszę spytać gina bo jeśli szkodzą na dzidzie to się boję-10 miesięcy temu poroniłam i boję się ryzykować.Jak jutro zmierzę tempke to dam znać. Zastanawia mnie ten ból w podbrzuszu . Nie wiem czy wcześniej go nie było czy nie zwracałam na niego uwagi i co on oznacza. Jest przed owulacją, w trakcie, czy nie związany z tym wcale .Ciekawe kiedy zniknie. A może to od częstego usg? Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich i życzę miłej nocki:-)
. Tak na zapas to milych staranek
A wczoraj 37