jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dziewczyny, czy mozna mieć w jednym miesiącu owulacje a w drugim nie, a potem np tak?
zdarzaja sie takie sytuacje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy mozna mieć w jednym miesiącu owulacje a w drugim nie, a potem np tak?
marzenixx- ale ci dobrze.. ja wlasnie dzis z mezem zarezerwoalismy sobie wakacje w tunezji.. wylot w nocy z 16 na 17 lipcatylko 2100 za 2 osoby, samolot, hotel 3 gwiazdki, jedzonko 2 razy na dzien, i zadnych innych oplat
ogromnie sie ciesze bo odpoczne troszke..od tych wszytskich probnlemow.. a postanowilam sobie ze do 17 musze zrobic badania hormonow ktore zlecil mi dzin tak zeby na wczasy juz miec leki
oby wszytsko sie udalo
![]()
Oczywiście, że można, statystyki podaja że u zdrowej kobiety jeden cykl w ciągu roku jest zazwyczaj bezowulacyjnyDziewczyny, czy mozna mieć w jednym miesiącu owulacje a w drugim nie, a potem np tak?
och przeszłam i przez to hihi, u wielu kobiet Clo pomaga rozwijać się i rosnąć pęcherzykom ale upośledza endometrium i przez to zarodek nie ma się gdzie zagnieździć, oczywiście nie u wszystkich i mam nadzieję że u Ciebie będzie ok, wyhodujesz dzięki Clo przynajmniej 2 pęcherzyki i będą bliźniaki czego Ci życzęhej dziewczynki...dzis biorepierwsza taletke clociekawe czy zadziala i czy ten miesiac bedzie owocny w starania
![]()
:-) odpoczne od wszytskich problemow i zmartwien![]()
konkretna- a kochanie a co to jest ten toczen?? ja tez cie wspieram i latwiej jest kiedy sie zna osobe ktora ma podobna niesprawnosc co ty ..a ten toczen nie da sie wyleczyc?? ja tez mialam nerwa trojdzielnego cholerstwo jak nie wiem.. leki kosztowaly ok 60 zl na miesiac a dla mnie to sporo..i tez nie bylt refudnowane bo wedlug ministra zdrowia nerw trojdzielny nie jest choroba.. to ja sie pytam czym jest?? wymyslem??? ehh:/ ty tez mozesz na mnie liczyc![]()