reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Zobacz załącznik 84742

Witam drogie kolezanki :-)

Zrobiła pierwszy test owulacyjny i nic. Mam jeszcze 4 więc zobaczymy. W zeszłym miesiacu według gina miałam owulacje o tydz za późno, albo mogło jej wcale nie być. Pozyjemy zobaczymy. Jak by co w przyszły miesiacu zaopatrze się w 30 testów i będę próbowała codziennie ;-):-)

Aaaaaaaaa i dostałam dzisiaj pasek św. Dominika. :-)

reklama
Witam z rana :-D zeby tradycji stalo sie zadosc zasnelam na biurku - w pracy dopiero kawka zaczyna dzialac wiec moje powieki trzymaja sie juz bez zapalek :tak::-D:tak::-D
magdaim83 trzymam kciuki zeby byly piekne pecherzyki a w niedziele zeby bylo pelno plynu w zatoce Daglasa :tak::tak: bedzie dobrze !!!
koNkRetna ojoj trzymaj sie i nie choruj !! zycze zdrowka :tak:
Niktosiaaa no faktycznie kochana po prostu mistrzostwo :-D
Marzenixx co do poznej owolki to czesto o tym slyszalam i roznie z tym bywa, co kobita to inaczej, ale jakos tak slyszalam ze zaraz po @ moze nie wystapic pora sucha tylko od razu owu i w druga manke podobnie i jezeli kobietka zafasolkuje a miala pozna owu to i testy nie wyjda w dniu spodziewanej @ jak i teminy miedzy om a usg sa bardzo rozbierzne!:sorry2:
bablyss to mowisz ze nie masz @ a ktory to dzien spoznienia bo moze u ciebie to przypadek ktory opisalam powyzej :-D i napewno w koncu ktorys dobiegnie!!! - zajebisty teskt! :-D:-D:-D

Dzien dobry..a u mnie dalej pochmurno,w sercu tez....czuje zblizajaca sie @:-(...Boli mnie brzuch i plecy,i w ogole samopoczucie do d.......
Staram sie sobie wmawiac,ze sie nie przejmuje ...ale to nieprawda.Przejmuje sie jak cholera,plakac mi sie chce......

Zycze Wam kochane milego dnia.

Nenius dzieki za dobre slowo kochana...ale jestem juz tak wsciekla ,ze chyba sobie poplacze....nienawidze tej@ !! Chcialabym moc powiedziec,ze od tego cyklu podejde do sprawy''lajtowo'' ale wiem ze tak nie bedzíe. Udaje sama przed soba,ze nie licze dni,nie patrze w kalendarzyk ale to tylko gra....Pierwsze objawy zblizajacej sie @ tak mi psuja humor,ze mam ochote komus przywalic.....
chyba sobie pojde,nie bede Wam psuc humorow moim mamrotaniem....

agbar77 ale ty nam nie psujesz humoru i jestes w takim miejscu gdzie mozesz bez przeszkod sie wyzalic!!!! wiec pisz kochana ile tylko potrzebujesz a my wysluchamy i pocieszymy :tak: i wiedz ze czesto pierwsze oznaki ciazy wygladaja identycznie jak na zblizajacą sie @ wiec nie trac nadzieje przed meta!! bo nakrzycze na ciebie!!! :wściekła/y: nie wolno tracic nadzieji NIGDY ! a jak chcesz poplakac to dawaj to dobra terapia polecam kazdej :tak: :cool2:
nenius hmmm.... i jak znosisz kuracje sterovagiem bo ja tego okropienstwa nie znosze nigdy na mnie nie dzialalo i rozne dolegliwosci byly nieprzyjemne w trakcie leczenia tym ... np. "niekontrolowane wycieki" ehhh......:dry:

agbar77 ale ty nam nie psujesz humoru i jestes w takim miejscu gdzie mozesz bez przeszkod sie wyzalic!!!! wiec pisz kochana ile tylko potrzebujesz a my wysluchamy i pocieszymy :tak: i wiedz ze czesto pierwsze oznaki ciazy wygladaja identycznie jak na zblizajacą sie @ wiec nie trac nadzieje przed meta!! bo nakrzycze na ciebie!!! :wściekła/y: nie wolno tracic nadzieji NIGDY ! a jak chcesz poplakac to dawaj to dobra terapia polecam kazdej :tak: :cool2:
nenius hmmm.... i jak znosisz kuracje sterovagiem bo ja tego okropienstwa nie znosze nigdy na mnie nie dzialalo i rozne dolegliwosci byly nieprzyjemne w trakcie leczenia tym ... np. "niekontrolowane wycieki" ehhh......:dry:

moze faktycznie potrzebuje zeby mnie ktos porzadnie opierniczyl....;-)
Bylam wlasnie w ubikacji,jet krew..nie tak duzo jak na okres ale jest..tyle tylko ze dzis mam 20 dc jestem jakies 8 dni po owulacji...szlag mnie trafia,bo zanim zaczelam sie starac o dziecko mialam regularne 28 dniowe cykle,ostatni nagle sie skrocil do 25 a ten teraz najwyrazniej juz calkiem oszalal;-)
ciesze sie ze jestescie :-)

moze faktycznie potrzebuje zeby mnie ktos porzadnie opierniczyl....;-)
Bylam wlasnie w ubikacji,jet krew..nie tak duzo jak na okres ale jest..tyle tylko ze dzis mam 20 dc jestem jakies 8 dni po owulacji...szlag mnie trafia,bo zanim zaczelam sie starac o dziecko mialam regularne 28 dniowe cykle,ostatni nagle sie skrocil do 25 a ten teraz najwyrazniej juz calkiem oszalal;-)
ciesze sie ze jestescie :-)

Słonko skoro 8 dni po owu to moze fasolka sie zagnierzdza ;-):tak::-D i stad to plamienie :sorry2: nie zamartwiaj sie tak, dorwij jakas dobra ksiazke ktora sie pochlonie, przestan chodz troszeczke o tym myslec to moze fasolka zrobi ci niespodzianke! a tak juz jest ze jak ktos nas ciagle szpieguje to niespodzianki nie ma :sorry:

Słonko skoro 8 dni po owu to moze fasolka sie zagnierzdza ;-):tak::-D i stad to plamienie :sorry2: nie zamartwiaj sie tak, dorwij jakas dobra ksiazke ktora sie pochlonie, przestan chodz troszeczke o tym myslec to moze fasolka zrobi ci niespodzianke! a tak juz jest ze jak ktos nas ciagle szpieguje to niespodzianki nie ma :sorry:

Czy naprawde zagniezdzanie sie fasolki moze byc az tak odczuwalne?:confused:
Pogoda mnie w konia robi,gdyby bylo ladnie zajelabym sie wyrywaniem chwastow a tak to siedze i mysle i ''patrze'' w siebie....

reklama
no wiesz zalezy od kobietki ;-) ale ostatnio pasjonuje sie w podgladaniu wykresow na 28dni.pl i jak byk dziewczyny mialy plamienia ok 7 dni po owu i okazywalo sie ze jest fasolek :-D plamienie jednodniowe wiec jezeli jutro nic nie bedzie to moze ..... :-D:-D:-D trzymam kciuki z calych sil!!!!! tylko sie nie nakrecaj!!!!!:sorry2: i nie patrzaj w siebie bo to tylko zazwyczaj doluje .... moze pranie czeka albo sprzatanie :-D

Do góry