reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam sie i TU :-)

Eve84 masz chyba racje ze to za wczsnie tylko zstanawiam sie po co oni robia takie testy, ja mieszkam zagranica u tu sa testy po 4 dniach :szok: byłam w szoku jak je zobaczylam ale tez sie ucieszylam ze moze je kupie...no ale zrezygnowalam bo przeciesz po 4 dniach nie bedzie wiadomo czy jestem czy nie...
Tylko ta nie pewnosc jest najgorsza ...
Wiec zbey nie myslec - robie wszytko zeby sie czyms zajac.

tricolor Ja tez nie widze suwaczów , tylko widac , ze masz na nie miejsce , ja widze tlyko tego pieknego aniołka pod spadem...

spadam jesc sniadanko do pozniej i zycze milego dnia ...

wiesz tak sie zastanawiam po co oni takie produkuja i mam wrazenie ze tylko dla kasy !! chcialam zauwazyc ze 50 % ciąż konczy sie naturalnym "poronieniem" gdy przychodzi @ a jak zrobi sie test 6 dni po serduszkowaniu :tak: i jezeli by nawet wyszlo II to nadal nie daje pewnosci rzadnej !!!! chyba wolalabym jednak nie wiedziec ... a po 4 dniach to juz w ogole nie rozumiem z zasobu mojej wiedzy to testy ciazowe dzialaja na zasadzie wykrycia hormonu gonadotropiny kosmowkowej, sorry ale jakie moze byc stezenie bhcg po 4 dnia od ewentualnego zaplodnienia gdy wszystko jeszcze jest w jajowodzie :confused: moze ktos mi to wyjasni bo zglupialam! :eek:

reklama
Eve84 ja sama tego nie wiem:dry: i tez głupialam...
Ja kupila tkai test po 6 dniach ale była roznica tlyko 5 euro ale chyba i tak poczekam te 10 dni ;-)

Sofik nie przejmuj sie ja w zasadzie co roku jezdzilam na winobranie do francji i jak czlowiek zaczal myslec w euro bo zarabial w euro kompletnie inne stawki niz w Polsce no to te pare euro nie robiło roznicy :tak::tak: i dlatego tez mnie to rozbawilo - przypomnilalam sobie szalone winobrania :-D wino wino wino ..... :-D

Witajcie
Sofik życzę cierpliwości w czekaniu na zrobienie testu :tak:

Wiecie nie powinnam tak mówić ale czuje, że jak teraz się nie uda to się lekko podłamię. Mój mąż stwierdził, ze jak się nie uda to pójdzie się zbadać, zobaczymy co z tego wyniknie. Obecnie nosze pas i mocno wierze ale nie wiem ile mi tej wiary jeszcze zostało :zawstydzona/y: We wtorek idę na usg, mam nadzieje, że będą jakieś pęcherzyki:eek:
Miłego dnia życzę Wszystkim:tak:

Sofik
wizyte mam na 7 sierpnia licząc od ostatniej @ to bedzie 7 tygodni i 6 dni a licząc właściwy wiek dziecka czyli od zagnieżdzenia to 6 tygodni i 1 dni czyli na USG bedzie juz chyba widac bijące serduszko:))

Ostatnia edycja:
Hej, u mnie marne wieści bo wyniki z Instytutu hematologii tym razem nnie wyszły dobrze, więc prawdopodobnie mam jednak problemy z krzepliwością krwi (choroba von Willebranda) ale mimo wszystko zdecydowalam nie odkładac staranek.

a u mnie kolejnego maleństwa marcowego jednak nie będzie ..... :shocked2::shocked2::shocked2: właśnie zaczął się kolejny cykl starankowy........:tak::tak::tak:

przytulam, główka do góry

Ale jak tu można cokolwiek planowac przy takim przeciagnięciu cyklu??@@@@@@@ madal brak

zrób teścik :tak:

helo helo:happy2: ja dziś jak w zegarku pięknie z rana dostałam @:dry: złość jakby ze mnie zeszła ale humor i tak mam nie najlepszy, jakaś depresja mnie dopadła i nie wiem co robić :sad:
ale słoneczko u mnie wyszło i może będzie lepiej :tak:
pozdrowionka dla wszystkich :cool2:

Ciebie też przytulam mocno :tak:, będzie lepiej :tak:

czesc Kochane Dziewczynki.. chcialam sie tylko zameldowac ze zyje.. zle sie czuje ostatnio dlatego malo siedze przy komputerze.. ale jestem ostatnio bardzo szczesliwa. tak wspaniale sie wszystko uklada.. jesli sie wierzy.. jest cudnie jak to spiewa Marylka:-) jak jest w glowie to i jest wokol Nas i tego Wam wszystkim zycze:tak: a o Maluszka nadal sie staramy..:-) buziaki Zabeczki.. caly czas pamietam o Was ;***

A co się dzieje ze zdrowkiem Iwonka?

Czesc Dziewczyny

Jestem tu nowa...
Własnie czekam z niecierpliwoscia na wynik test... (jeszcze 11 dni) ale moze w niedziele zrobie pierwszy tesy po 6 dniach
Ciekawe co wyjdzie...;-)
Ide Was poczytac...

pozdrawiam

witam serdecznie :-)

Witam! Kobietki

Coś Wam pokaże :) to jest test robiony dzisiaj czyli 28 dc a cykle mam 26 dniowe, nie wytrzymalam do jutra dlatego zrobilam go dzis popoludniu:)) jutro dzwonie do lekarza:) Ciesze sie bardzo tymbardziej, że zamin zaczełam planować dzidzie strasznie chciałam zajść w ciąże właśnie w czerwcu i prosze:)Pozdrawiam

Super :-), gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asus no ja tez sie zastanawiam co nich zwlaszcza czy rudka juz urodzila:confused: ale z tego co pamietam to mowila ze jej nie bedzie bo kompa naprawia czy cos takiego ale moze sie myle:sorry2:

hmm czy ona przypadkiem nie miała mieć cesarki 10-tego???????????

nienius , tikanis, eve84, kinguś dziękuje wam za słowa otuchy:sorry2:
dzis już zdecydowanie lepiej sie czuje, wczoraj poplakałam sobie trozke mojemu Przemusiowi, pogadałam i chyba jest lepiej. :tak:
Jutro umówiona jestem do wróżki:zawstydzona/y: ta ponoć jest "prawdziwa" hehe:-) możecie się śmiać ale ja tego chyba potrzebuje:happy2:

nienius trzymam kciuki , masz racje nie odkładaj staranek :tak:co ma być to będzie:-)
buziolki dla wszystkich na caaaały weekend!!!

reklama
Witam! Zalozylam nowy temat poniewaz domyslam sie ze sa osoby ktore podobnie jak ja w tym miesiacu planuja rozpoczac badz kontynuowac starania o dziedziusia, a ze w grupie jest razniej mam nadzieje na dluzsze rozmowy na temat naszych staran. Jesli chodzi o mnie bedzie to podczas tego weekendu nasza pierwsza proba i nie ukrywam ze bardzo bym chciala aby sie udalo...

Do góry