reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

wiec napewno ci sie uda jesli nie w 2 to juz na bank w 3 cyklu:):happy2:
Dzięki skarbie za wsparcie :tak::tak:

ja mam 7 tydz 2 dni w srodę, ide do gina ale na serduszko sie nie nastawiam... chciałabym tylko zobaczyć, że fasolka zagnieździla się w odpowiednim miejscu i ma 7 mm :-)
Na pewno fasolinka pięknie rośnie :tak::tak:

dzisiaj powinna przyjsc @ jak przewazniej trzy dni po duphastonie ( znowu sie spozni jeden dzien ) i przyjdzie jutrooo, test ciazowy w srode negatywny i wczoraj tez, wiec nie mam juz watpliwosci ze znowu sie nie udalo...
Uda się, uda tylko troszkę musimy jeszcze poczekać. Póki nie ma @ wszystko się może zdarzyć...;-) Buziaczki dla Ciebie i nie martw się już :-)

Kolejna znajoma w ciąży i znów pojawia się pytanie kiedy moja kolej ?????? :-( Bąbelku przyjdź do mnie dam ci wszystko co będziesz chciał...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie dziewczynki !!!!

Troszkę mnie nie było bo miałam problemy z kompem:wściekła/y: i teraz nadrabiam zaległości :tak: W ogóle miałam jakiś kiepski humor jeśli chodzi o ostatni tydzień :zawstydzona/y: jakiś taki płaczliwy :sorry: no ale już jest troszkę lepiej :tak:
U mnie pogoda dzisiaj bleeee:dry: no ale trudno .... czekam na słonko :tak:

Leganza gratuluję Ci fasolki !!!!!!!!!! :-D bardzo się cieszę :tak::tak: i nie przejmuj się niczym i nie zamartwiaj na zapas bo wszystko będzie dobrze ;-):happy2: .... musi :tak:

Tikanis to samo tyczy się Ciebie .... masz się nie zamartwiać na zapas i zacząć się cieszyć wspólnym wyjazdem z mężem :happy2::happy2:

Nenius fajnie że nie odkładasz staranek :happy2::happy2: może już niedługo nas zaskoczysz :tak: oczywiście bardzooooo pozytywnie :tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i życzę udanych staranek i pozytywnych testów :tak::tak:
Buziam :-D:-D

cześć dziewczynki :-)

kinguś słoneczko nie smutaj mi się tu , tikanis (buziolki);-) dobrze mowi ze jak nie teraz to napewno w tym cyklu sie uda!! my za ciebie trzymamy kciuki i napewno sie uda!:tak:
lilu19 ty tez sie nie zamartwiaj póki nie ma @ zawsze jest nadzieja wiec glowa do góry i napewno sie uda!!:tak:
malwinko to tak jak ja ,tez mialam ten tydzien placzliwy i jakis taki depresyjny ale mam nadzieje ze juz wkrotce sie to skonczy:happy2:

a ja własnie robie rosołek dla mojego Przemusia bo wraca dzis z podróży :-D ręcęmi pietruszką pachną mniam mniam:-):-)

a z innej beczki :
wczoraj bylam u wróżki nr 2. Okazuje sie że będe miala naprawde dobre życie, nie ma miejsca w nim na jakies tragiczne sytuacje czy smutki. Bo jak komus cos zlego wychodzi to ona mowi wprost ale u mnie nic takiego nie widziala.
Powiedziala ze bede miala dwoch synów, pierwszego juz niedlugo ale bede musiala uwazac na siebie bo na początku będzie to ciąża zagrozona , nawet powiedziala ze urodze silami natury i bede karmic piersią i ze bedzie bardzo podobny do Przemka i taki jak on spokojny i ulozony , ze skonczy studia :-)
a drudi synek bedzie dlugo po pierwszym i bedzie jakis rozrabiaka jkby miał ADHD hehe czyli po mnie!:-Dhhehe i ze jak sie zdecyduje na trzecie dziecko to bedzie dziewczynka:-D
zadnych powaznych chorob miec nie bede, jakies tam problemuy z zoładkiem, jakąs stluczke malą widzi, ze za dwa lata domek bedziemy mieli, ze wesele sie uda, ze zmienie niedlugo prace (huuuraaaaa!!!!):-D:-D i bede na kierowniczych stanowiskach bo jestem ambitna i bardzo zaradna to bede miala dobrze bo jestem jak kot i zawsze spadne na cztery łapy!!!
moze kkomus sie to smieszne wydaje, ale ja w to wierze, i powiem wam ze juz sie nie martwie ze nie udawalo mi sie cos zafasolkowac,boi balam sie ze tak to odkladalam i ze moze mi sie nie udac a teraz wiem ze co sie odwlecze to nie uciecze i jest mi postokroc lepiej i naprawde to bylo mi potzrebne!!!

życze wam bardzo udanej niedzieli w tak dobrym humorze jak mój!!!:-)
Uwielbiam was dziewczyny!!!:rofl2:

Dzien dobry kochane:-)aaaale nagadalyscie:-D
Nie bylo mnie chwilke,bo bawie sie nowym sprzetem a dzis chyba pojade w plener:-)

Czy macie czasem takie uczucie, że jak się teraz nie uda to się załamiecie? Kurcze staram się wierzyć a z drugiej strony nie myśleć za bardzo o fasolce ale każda porażka jest bardzo bolesna...

Mysle,ze takie uczucie dopada czasem kazda z Nas...na szczescie nie jestesmy same...

Witam! Kobietki

Coś Wam pokaże :) to jest test robiony dzisiaj czyli 28 dc a cykle mam 26 dniowe, nie wytrzymalam do jutra dlatego zrobilam go dzis popoludniu:)) jutro dzwonie do lekarza:) Ciesze sie bardzo tymbardziej, że zamin zaczełam planować dzidzie strasznie chciałam zajść w ciąże właśnie w czerwcu i prosze:)Pozdrawiam
GRATULACJE!!!!!:-)
milgak
wkleiłam wykres, ponieważ sama myślalam, że i w tym cyklu sie nie uda biorąc pod uwage, że w dni płodne takiego typowego śluzu (kurze białko) nie było raczej bardzo wodnisty a do tego był raczej MĘTNY a nie przejrzysty bądź szklisty :eek: ale jak widać... mi sie udało w 3 cyklu starań:)

Ja wlasnie teraz mam taki sluz,ale testy owu mowia ze owulacji na razie brak,wedlug suwaczka powinna byc i badz tu czlowieku madry:-)

Pozdrawiam Was wszystkie gorrraca i mielgo dnia zycze:-)

Witajcie dziewczynki w niedzielne przedpoludnie:-)

Ja jzu nie mam watpliwoscie wredna pani @ dzisiaj zawitala u mnie :wściekła/y: juz drugi cykl z Clo nieudany :-(

teraz miesiac odpoczynku i zobaczymy co pani doktor zadecyduje w nastepnym cyklu, oczywiscie musiamy zrobic to badanie nasienia i Hsg :wściekła/y: hmmmm, juz sama nie wiem co myslec:no:

milego dnia, i do uslyszenia :blink:

Witajcie po ponad miesięcznej przerwie! Chciałabym podzielić się cudowną nowiną!

Dziewiąty cykl starań okazał się szczęśliwy. I nie wiem już czy pomogło mi wyluzowanie czy wiesiołek :-D. W piątek zobaczyłam na teście (niejednym ;-)) ll
Cieszę się strasznie ...

Witajcie Dziewczyny!:-p

Sofik witaj!!!:-D:-D:-D

Leganza, 77Ewcia gratulujei trzymam kciuki

nenius życzę dużo zdrówka i trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Ja była w piątek na kawce z koleżanką, która ma za miesiąc termin i ma śliczny brzuszek, który wygłaskałam i nabrałam dla nas wszystkich fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak::tak::tak:~. Wczoraj balowałam na panieńskim;-):tak::-D:-D:-D:-D i wróciłam do domu koło 4:szok::szok::szok:, ale zabawa była świetna:tak::tak:, ale po powrocie okazało się, że mam jakieś spore plamienia i nie bardzo wiem dlaczego:no::no::no:, wredna@ ma przyjśc dopiero w czwartek:wściekła/y:, a tu takie niespodzianki:zawstydzona/y:, chyba z tego powodu mam dziś płaczliwy humor i nic mi się nie chce:eek:.

Miłego i owocnego wieczorku życzę wszystkim:tak::-D:tak::-D:tak:

a z innej beczki :
wczoraj bylam u wróżki nr 2.
Bardzo się cieszę, że usłyszałaś takie dobre wieści. Teraz czekamy na spełnienie ...:-D

Ja wlasnie teraz mam taki sluz,ale testy owu mowia ze owulacji na razie brak,wedlug suwaczka powinna byc i badz tu czlowieku madry
Chyba i tak warto się poprzytulać a może test się myli ;-)

W piątek zobaczyłam na teście (niejednym ;-)) ll
Gratuluje z całego serduszka. :-):-):-) Życzę spokojnej ciąży.

Ja była w piątek na kawce z koleżanką, która ma za miesiąc termin i ma śliczny brzuszek, który wygłaskałam i nabrałam dla nas wszystkich fluidków ~~~~~Wczoraj balowałam na panieńskim;-):tak::-D
Oj to miałaś udany weekend. Oby coś z ciążowego brzuszka przeszło i na Ciebie :tak::tak::tak:

Hej dziewczyny:)
witam was po kilkudniowej przerwie ale najpierw przez wredna burze nie mialam netu a wczoraj postanowilismy sie odstresowac w gorach. Dzis bylam na usg zobczyc jak moje pecherzyki i sa dwa piekne dorodne i wdg mojego ginka powinny w ciagu trzech dni peknac a jak nie to dostane pregnyl na pekniecie...Tak bym chciala zeby sie udalo hmm zobaczymy czy strzaly meza beda trafne:)....
Milego wieczorku i owocnego:))))

reklama
Do góry