reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

czesc dziewczynki

Ja sie przypominam że też tu jestem, podczytuję, żyję...:-D

WSZYSTKIM NOWYM PRZYSZLYM MAMUSIOM GRATULUJE spokojnych 9 msc!!!

trzymam kciuki za was!!!!!

reklama
Oj Adolfinko jak mi strasznie przykro :-:)-( Ale miejmy nadzieje ze tym razem za kilka tygodni bedziesz cieszyla sie dwoch kreseczek i ciaza przebiegnie spokojnie i do konca:tak::tak::tak:

Trzymaj sie kochana teraz to bede trzymala za ciebie strasznie mocno kciukaski zeby sie udalo :-D:-D:-D:-D:-D

Bablyss- Co tam u ciebie? pozdrowionka

Ostatnia edycja:
dziewczyny zrobiam dzis test

i wyszly dwie piekne kreseczki:-)

jestem czesliwa:-)

a to dla was na szescie kobitki:-)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

mam pytanko kiedy bierze sie wiesolek??

Kochana wiesiolek bierze sie w pierwszej fazie cyklu tz, do owulki
dziewczyny zaczynaja jesc od 1 dnia cyklu, ja zaczynalam chyba dopiero od 5 dc do owulacji :sorry2: , wazne by nie brac go po owulce bo moze zaszkodzic fasolce....

... chciałam odpowiedzieć, ale Lilu, juz to zrobiła, i to co pisze jest ważne, tylko do owulki .... i jeszcze gdzieś, któraś pisała, o braniu dopochwowym....... :happy:

Dziewczyny dołączam do Was jako kolejna starająca się, staramy się już od lutego, narazie bez skutku. Myślę ze łatwiej mi będzie z Wami doczekać sie wymarzonych dwóch kreseczek, Pozdrawiam Was i Trzymam kciuki:-)

witam i razem napewno będzie łatwiej ... życzę szybkiego sukcesu II kreseczek ...... :-)

dziewczyny zrobiam dzis test i wyszly dwie piekne kreseczki:-)

wielkie gratulacje, fluidki łapię, a czemu by nie, ale się dzielę, więc niech i reszta łapie .... a Tobie życzę szczęśliwych miesięcy z maleństwem pod serduszkiem ......:rofl2:

a ja czekam do12 września :happy:

pozdrawiam i miłego dnia życzę ......................:rofl2:

butterfly27 hehe zarazilas mnie tymi swoimi żyłami tez wczoraj sobie znalazlam hehe moze to byl cien swiatla a moze tak mam zawsze nigdy nie sprawdzalam hehe ale wczoraj byly !!!
ale sie strasznie nakrecam dzis mam metaliczny posmak w buzi (tak mialam ostatnio jak zaszłam) chyba lepiej jak sie o tym nie mysli, te wszystkie laski co wpadaja to sa nawet nieswiadome tego co sie z nimi dzieje a my musimy sie tak doszukiwac:baffled: ale psychoza , ja mialam 18lat i do 3 miesiecy nawet mi namysl nie przyszło ze w ciazy jestem myslalam ze mam nieregularne okresy hehe tyle stracilam podgladywania swojego ciala bo mimo ze to psychoza to jak sie jest juz w tej ciazy to kazdy dzien tak fajnie cieszy , wszystkie nowosci i zmiany nie prawda? nas to nawet mdlosci cieszą ;-)

maja33- ogromne gratulacje:) prosze o fluidki, i jak zawsze pytam przypomnij ile sie staralas?? i czy sie jakos leczylas???

dziewczyny powiedzcie mi czy to normlane przypomne ze 13 mialam operacje laparoskopie,, 22 zgodnie z terminem wystapila @, powiem trwala 5 dni ale tylko 1 dzien byla obfita kolejne dni byly raczej skape i nie byla to krew czysto czerwona,, tak pod brazowy podchodzilo... teraz mam 7dc i od @ ciagle mam podwyzszona temperature 37,1,,, przed okresem dzialalismy z mezusiem ale raczej wtedy byly juz dni nie plodne,,.,, wiec czy ta temperatura jest prawdilowa czy tak powinno byc czy nie?? prosze o jakies rady :baffled:

maja33- ogromne gratulacje:) prosze o fluidki, i jak zawsze pytam przypomnij ile sie staralas?? i czy sie jakos leczylas???

dziewczyny powiedzcie mi czy to normlane przypomne ze 13 mialam operacje laparoskopie,, 22 zgodnie z terminem wystapila @, powiem trwala 5 dni ale tylko 1 dzien byla obfita kolejne dni byly raczej skape i nie byla to krew czysto czerwona,, tak pod brazowy podchodzilo... teraz mam 7dc i od @ ciagle mam podwyzszona temperature 37,1,,, przed okresem dzialalismy z mezusiem ale raczej wtedy byly juz dni nie plodne,,.,, wiec czy ta temperatura jest prawdilowa czy tak powinno byc czy nie?? prosze o jakies rady :baffled:
Witajcie kochane :tak:
tikanis co do mojej tylko obserwacyjnej wiedzy z 28dni.pl to taka tempa to raczej nie typowa w tym momencie cyklu :)-D) 'zawsze' w trakcie @ tempka spada az do owu i dopiero jest skok na wyższe temperatury. robilas pomiary w poprzednim cyklu??? to moze sobie porownaj jak masz!? ale fajnie :tak::tak::tak: ..... mam nadzieje ze to nie byla @ taka zwykla tylko taka co to jej nie powinno być ;-):-D trzymam kciuki :tak:
maja33 GRATULACJE zycze pieknych 8 miesiecy :-D
ja troszke zabiegana i taka nie w humorze ..... od 4 dni nieustannie towarzyszy mi bol 8mki :-( i wczoraj mialam znwou klopoty z serduchem ... :-( i siostra nadal z malenstwem w szpitalu ... troszke klopotow maja ... dobrze ze z malenka wsio w porzadku... ale chyba do poniedzialku bedzie musiala tam siedziec ehhhh.... i tak biegam do tego szpitala :-( a ona tak siedzi i poplakuje ze musi tam siedziec :frown: mowie wam co tam sie dzieje witki az opadaja...
nic sie nie ucze ... mysle tylko o swoim malenstwie .... na ktore na razie nie ma rzadnych perspektyw :-(
wsio do dooopy.....

reklama
eve84- jestes tak kochana ze tobie powinny przytrafic sie blizniaki..:-D
jesli myslisz o ciazy to chyba to niemozliwe,, po operacji mialam dni nie pldone,, choc rozne czytalam wersje ze po laparo uwalniane sa doperio jajeczka i czasami sie zdarza ze kobieta od razu zachodzi.. ehh ale w moim przypadku napewno tak nie jest.. byc moze zle mierze albo cos...sama juz nie wiem , zglupialam chyba tej tempki nie bede mierzyc bo mnie to tylko drazni pozniej:baffled:

Do góry