reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

adofina - nie wiem czy świrujesz czy moze w ciązy jesteś :-D:-D:-D

no ja do końca mam nadzieję, te piersi to traktuje tak ze może to dlatego napęczniały, jedno jest dziwne ZAWSZE podczas zblizajaej się @ puchłam dosłownie, tyle wody mi się odkładało a teraz niccccc jedynie jakby dupa mi urosła :) bo spodni dopiąc nie mogłam...dziwne
no i jeść mi się chce jak dawno nie miałam tak...dziś 3 kawałki pizzzy, a tak to jeden max 2....
ale ta dupa mi urosła pewnie od tego :)

reklama
adofina - nie wiem czy świrujesz czy moze w ciązy jesteś :-D:-D:-D

no ja do końca mam nadzieję, te piersi to traktuje tak ze może to dlatego napęczniały, jedno jest dziwne ZAWSZE podczas zblizajaej się @ puchłam dosłownie, tyle wody mi się odkładało a teraz niccccc jedynie jakby dupa mi urosła :) bo spodni dopiąc nie mogłam...dziwne
no i jeść mi się chce jak dawno nie miałam tak...dziś 3 kawałki pizzzy, a tak to jeden max 2....
ale ta dupa mi urosła pewnie od tego :)
tez ciagle wcinam, mam apetyt , jedne spodnie takie do pepka juz ledwo dopinam hehe brzuch tez mam kosmiczny sa tyko dwie mozliwosci ciaza lub za duzo jedzonka hehe ale w moim przypadku jedno i drugie dobre

elisabeth suwaczek zdjelam bo klamał zrobil mi 1 dc , klamczuch jeden , nie tak predko , jeszcze nie teraz .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jesteście niemożliwe, przy Was nie da się smutnym siedzieć :-D:-D Tak się zniecierpliwiłam, że postanowiłam, że zrobię jutro test ale zadzwonili żebym przyszła na test w sprawie pracy to testowanie sobie odpuszczę żeby się nie stresować :baffled:

Dziewczyny jesteście niemożliwe, przy Was nie da się smutnym siedzieć :-D:-D Tak się zniecierpliwiłam, że postanowiłam, że zrobię jutro test ale zadzwonili żebym przyszła na test w sprawie pracy to testowanie sobie odpuszczę żeby się nie stresować :baffled:
no to oby dwa tesy wypadly zadawalajaco , trzymam kciuki , i nie stresuj sie !!!

kingus - powodzenia w testowaniu :)

a ja znow sikam jak wscielka...kurde prosze prosze sama sie lapie na tym ze w domyślaniu się to jestem mistrzem swiata :)
no sikam bo piję a piję duzo bo mi się chce pić :)

ale tak bardzo bardzo bym chciała, tak abrdzo chciała, ze sama sobie wymyślam objawy i doszukuje się tej ciazy boje się że popadnę w jakies urojenia czy co....

kingus nie przejmuj się :)
pociesze cię ze gdybym miała to ptasie mleczko to tez bym je zjadła a i migdałem nie pogardze bo je uwielbiam :)
sama własnie wrabałam pizze, zjadłam jogurt i piję czekoladowe mleko sojowe...któego notabene nie lubię...ale nie ma nic innego co by było słodkie w domu :)

reklama
kingus - powodzenia w testowaniu :)

a ja znow sikam jak wscielka...kurde prosze prosze sama sie lapie na tym ze w domyślaniu się to jestem mistrzem swiata :)
no sikam bo piję a piję duzo bo mi się chce pić :)

ale tak bardzo bardzo bym chciała, tak abrdzo chciała, ze sama sobie wymyślam objawy i doszukuje się tej ciazy boje się że popadnę w jakies urojenia czy co....
spoko na poczatek to niegrozne , dlugo nie potrwa albo do @ albo do II hehe zycze tego drugiego, ja wylaptuje wszystko inne niz kiedys hehe ale to pewnie z nudow usmialabys sie jakie dziwne rzeczy , mysle ze bardzo szkodliwe to nie jest hehe

Do góry