Lilu19
Fanka BB :)
Dziewczyny jade niebawem na wizyte jednak dzisiaj..dzwoniłam do lekarza w sprawie moich bóli krzyżowych, kazał mi przyjechać..chce zobaczyc co się dzieje..trzymajcie kciuki
Trzymamy trzymamy, bardzo mocno zacisniete

Powodzenia....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny jade niebawem na wizyte jednak dzisiaj..dzwoniłam do lekarza w sprawie moich bóli krzyżowych, kazał mi przyjechać..chce zobaczyc co się dzieje..trzymajcie kciuki

U nie dobre wieści...zrobilam test owu i jutro pewnie beda dwie mocne krech a staranka w nd...![]()

Ja nie wyglądam na kasę i pomoc od innych, a mój facet tego wymaga i o to ma do mnie aleA i Imagination-nie mysl teraz o pieniadzach, rodzicach i wpsarciu-macie siebie i dzidziusia i to jest wasz swiat! Nie ma gorszej rzeczy jak finansowe uzaleznienie, od kogolkolwiek, wiec starajcie sie liczyc tylko na siebie. Ale jak ktos oczywiscie pomoc zaoferuje-z usmiechem ja przyjac, ale nie "wygladac" na nia. Nie smuc sie ze twoj kochany ma teraz zle nastroje-to chyba normalne-zobacz ile na niego w krotkim czasie spadlo, a ze nie wczuwa sie w Twoja sytuacje i ciaze-to facet kochana-FACET, a oni tak maja!
Staram sie niczym nie przejmować, ale i to zostalo mi wypomniane
Faceci to jednak trudna sztuka