• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

aga00782 trzymam mocno kciuki, bądz dobrej mysli jesteśmy z Tobą:happy2::tak::tak::happy2:
tikanis zalecem zapobiegawczo zestaw sok malinowy, kwiat lipy do tego miodek (prawdziwy) i cytrynka.:-);-):-)
Alex91 przytulam mocno, my staraczki nigdy się nie poddajemy, głowa do góry, nowy cykl nowe mozliwości;-)
olapolap kciuki mocno zaciśnięte z nadzieją na II duże czerwone krechy:rofl2::rofl2::rofl2:
niunia27 gratuluje trafnego wyboru, i trzymam kciuki za efekty, fajnie było by wspominać, że maleństwo przyszło na świat po takich superowskich starankach:rofl2:;-);-):rofl2:

reklama
Hejka w super poniedzialek , tez mi sie nic nie chce i zasypiam za biurkiem
kurcze wy narzekacie na przychodzace @ a ja cholercia chyba ciagle nie mam owu, tz wydawalo mi sie ze mam a tu dzis spadek tempki wiec owu chyba nie bylo :no::no:a juz 23 dc masakra , chyba juz jestem za stara na owulki :baffled:
do tego dzis zaczął mi sie dziwny bol zaczelo sie od prawej nerki teraz boli mnie brzuch z prawej strony ale na moje to wyzej niz jajniki , teraz to mam bol jakbym miala wzdecie albo co , hm moze to nowy objaw owulki ale jakos w to watpie , oby do piatku bo mam wizyte u gina ale czy on mi cos pomoze :baffled: i tak mi to nie wroci owulki pewnie dopiero po jakims dlugim leczeniu oj jestem załamana

Dziewczynki ja mam bóle w podbrzuszu od około 10 dni najpierw kilka dnia przed pojawieniem sie płodnego śluzU (który był tylko przez 2 dni) , póxniej w czasie owu teraz jestem już dwa dni po owu i dalej mnie boli z różną intensywnością, może to ma coś wspólnego z PCO ?:-(:-(:-(
Momentami ból jest naprawdę dokuczliwy. Poradźcie coś proszę:zawstydzona/y:

Hmm... u mnie wykryto torbiel przy prawym jajniku, ale przez rok sie nie powiekszyla, wiec lekarze sie nie przejeli... Czy ja sie powinnam tym przejmowac?

Jeżeli to sie nie powiększa i lekarz powiedział że jest w porządku to chyba nie masz się czym martwić, choc to napewno jest jakaś nieprawidłowość, a kiedy byłas ostatnio na usg? Nie masz problemów z nielegularnymi cyklami czy owulacją? bo jeśli nie to tylko sie przytulac bez końca, a fasokla napewno wykiełkuje:-);-);-):rofl2:;-);-):-)

Kiedy testujesz??

Ostatnia edycja:
reklama
Jeżeli to sie nie powiększa i lekarz powiedział że jest w porządku to chyba nie masz się czym martwić, choc to napewno jest jakaś nieprawidłowość, a kiedy byłas ostatnio na usg? Nie masz problemów z nielegularnymi cyklami czy owulacją? bo jeśli nie to tylko sie przytulac bez końca, a fasokla napewno wykiełkuje:-);-);-):rofl2:;-);-):-)

Kidy testyujesz??

Ostatnio bylam jakos w lutym/marcu i to u dwoch gin, obie powiedzialy, ze nie ma sie czym przejmowac.

Mam nieregularne cykle - to znaczy mialam, ale od ponad 2 lat biore luteine na wyregulowanie (16-25 dzien cyklu) i zazwyczaj dostaje okres przed zakonczeniem brania. Jedna z forumowiczek napisala, ze przy tak krotkich cyklach zarodek nie zdazy sie zagniezdzic :-( A mnie napiernicza brzuch juz od tygodnia (kochalam sie z mezem w poniedzialek w 8 dzien cyklu).

Testowalam w sobote na prosbe meza, ale oczywiscie nic nie mialo szans wyjsc. Teraz sie boje testowac, bo... boje sie ze moze jesli to ciaza, to ze to ciaza biochemiczna :( Chcialabym juz wiedziec, ale moze lepiej poczekac do 13.11?... No i od srody wypada 16 dzien cyklu, wiec powinnam zaczac brac luteine.. ona nie powinna zaszkodzic jakby cos, ale czy dobrze tak na wlasna reke jak sie nie ma pewnosci?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry