Natyyy
Aktywna w BB
Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć. Czytałam, że wykryli u Ciebie torbiel. Trzymam kciuki, żeby dzięki tabletkom się wchłonęła i zabieg nie był potrzebny. Obyś jak najszybciej wróciła do gryto oby sie udalo i powodzenia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć. Czytałam, że wykryli u Ciebie torbiel. Trzymam kciuki, żeby dzięki tabletkom się wchłonęła i zabieg nie był potrzebny. Obyś jak najszybciej wróciła do gryto oby sie udalo i powodzenia
![]()
Ja brałam przed ciążą i teraz biorę Prenatal Uno. Ona jest dla kobiet starających się i w pierwszym trymestrze. Witamy, kwas foliowy i wyciąg z imbiru .@KatiNails zacznę brać teraz. Mam w domu Pregna Plus. Odłożę tamte i będę brać komplet.
Jak dla mnie pozytywny ;-) trzymam kciuki [emoji14] teraz jestem w ciąży właśnie z takiej szybciej owulacji [emoji23]Witam się w nowym roku
Chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego na ten nowy rok, dużo miłości, spełnienia marzeń a najbardziej tego o dwóch kreseczkach
U mnie dziś 10dc test owu wygląda tak. Jak myślicie mogę już go traktować jako pozytyw? Kreski niby są, ale nie są jakieś mega mocne
Mówią różnie. Ja zaczęłam brać trzy miesiące przed tym jak zaszłam z ciążę. Z dniem decyzji że zaczynamy się od najbliższego cyklu starać o dziecko zaczęłam brać kwas foliowy. Ale mówią że nawet i rok wcześniej przed rozpoczęciem starań brać.Jak wcześnie przed rozpoczęciem starań wypadałoby zacząć brac kwas foliowy?
Dziekuje Ci bardzo:* Kciuki mi sie teraz przydadza.Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć. Czytałam, że wykryli u Ciebie torbiel. Trzymam kciuki, żeby dzięki tabletkom się wchłonęła i zabieg nie był potrzebny. Obyś jak najszybciej wróciła do gry![]()
Jak planujecie to juz bym zaczela brac. Ja np. zaczelam brac dopiero od wczesnia a w lipcu zaczelam sie starac.Jak wcześnie przed rozpoczęciem starań wypadałoby zacząć brac kwas foliowy?
Ja zaczęłam miesiąc temu bo mi się przypomniało. Mam femibion 0, na opakowaniu piszą że najlepiej conajmniej 6 tygodni przed planowanym poczęciem.Jak wcześnie przed rozpoczęciem starań wypadałoby zacząć brac kwas foliowy?