kobieta90
Fanka BB :)
my po ślubie prawie 2 lata, a razem prawie 12 lat2 lata i 2,5 miesiąca dokładnie [emoji14]
Ale oboje po przejściachi jak zaczęliśmy być ze sobą w październiku 2015 to w listopadzie 2015 już mieszkaliśmy razem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my po ślubie prawie 2 lata, a razem prawie 12 lat2 lata i 2,5 miesiąca dokładnie [emoji14]
Ale oboje po przejściachi jak zaczęliśmy być ze sobą w październiku 2015 to w listopadzie 2015 już mieszkaliśmy razem
![]()
O to spory staż już maciemy po ślubie prawie 2 lata, a razem prawie 12 lat![]()
oj tak, a ciągle mnie zaskakujeO to spory staż już macie
![]()
My się z moim mężem nigdy nie pozarlismyoj tak, a ciągle mnie zaskakuje![]()
mieliśmy krótkie przerwy, ale ciągle do siebie wracaliśmy![]()
Może dlatego, że to początkiMy się z moim mężem nigdy nie pozarlismyfakt faktem były wymiany zdań, ale nigdy poważnej kłótni. Nie wiem jak to możliwe bo ja akurat charakter mam ciężki [emoji23]
Nawet raz w nerwach mu powiedziałam (bardzo potem tego żałowałam) że jak mu coś nie pasuje to może do mamusi wracać, że ja go na siłę nie trzymam przy sobie. myślałam że zaraz wybuchnie, a on tylko na mnie popatrzył i mówi : Ty słyszysz co Ty pieprz***??
Ja nie wiem, może tak do siebie pasujemy bo ciężko Go z równowagi wyprowadzić i na prawdę jest bardzo wyrozumiały. Miałcze mu codziennie teraz jak mi nie dobrze jak to jak tamto a on się śmieje że my baby mamy przewalone. Oni faceci zrobią robotę a to my ze wszystkim się męczymy. Ostatnio mi powiedział że jak mam się źle czuć to żebym nie gotowała, On pojedzie pierogi kupić.. no i jak go nie kochać [emoji23] niby takie nic a ile dla nas bab znaczy
![]()
My ze soba 3 lata, ale tez jal zaczelismy byc w maju to we wrzeaniu juz mieszkalismy razem2 lata i 2,5 miesiąca dokładnie [emoji14]
![]()
![]()
Początki początkami [emoji23] to juz dwa lata [emoji23] jeszcze nie wybuchł przez ten czas będąc ze mną non stop [emoji28] no bo od początku ze sobą mieszkamy [emoji23]Może dlatego, że to początki![]()
Mój też ma olbrzymią cierpliwość do mnie
a mam bardzo dziwny charakter
![]()
to też trochę czasuA ja mojego męża znam od 2011. Ślub był w 2016. Niezły okres narzeczenstwa, comieszkaliśmy ze sobą rok przed ślubem. Jest fajnie :-)