kobieta90
Fanka BB :)
tak:-) koszt około 30 zł :-)I to się tak po prostu kupuje w aptece bez żadnych recept itp.? Wiem wiem, głupie pytania, ale jeszcze jestem zielona w temacie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak:-) koszt około 30 zł :-)I to się tak po prostu kupuje w aptece bez żadnych recept itp.? Wiem wiem, głupie pytania, ale jeszcze jestem zielona w temacie![]()
Dlatego najlepiej kupować suplementy dla kobiet w ciążyI nie wszystkie witaminy można brać w ciąży..
Ja na gruszki. Cały dzień takie nudności że mnie cofa ale groszki jakie dobre [emoji23][emoji23]Rzuciłam się na ptasie mleczkoźle mi z tym ;( i tak za każdym razem po @
Czytałam gdzieś, że wiesiołek poprawia śluz płodny, tzn. zwiększa czy jakoś tak![]()
mmm... gruszki w czekoladzieJa na gruszki. Cały dzień takie nudności że mnie cofa ale groszki jakie dobre [emoji23][emoji23]
![]()
Jak przed [emoji14] z tą różnicą że jest inne nazwisko i obrączka na palcu [emoji23]mmm... gruszki w czekoladzieteraz wcisnęłam w siebie mandarynki
no właśnie, jak tam po ślubie?![]()
Długo byliście ze sobą przed ślubem?Jak przed [emoji14] z tą różnicą że jest inne nazwisko i obrączka na palcu [emoji23]
![]()
2 lata i 2,5 miesiąca dokładnie [emoji14]Długo byliście ze sobą przed ślubem?![]()