reklama

Starania 2018

Ja żebym chciala, to sie nie umiem poklocic z moim mężem :D moge krzyczeć, gardlo zdzierac, wyrzuty robić, a on nic :) poczeka az sie uspokoje i dopiero wtedy rozmawia. W sumie zawsze tak bylo, a jesteśmy ze sobą juz 4 rok.

reklama
Hejka, testowalam rano i narazie jest biel @miala byc dzisiaj, dalej pobolewaja mnie piersi a raczej kluja, brzuch pobolewa ale nie tak jak na@ cera mi sie poprawila no nic odczekam kilka dni i jak sie niepojawi @ to zrobie bete

Nam w tym roku minie 11 lat jak jesteśmy razem a 4 lata po ślubie. Nie mam pojęcia kiedy to zleciało:szok: My też nigdy przez ten cały czas nie pokłóciliśmy się tak na poważnie jak nieraz słyszę, że pary tak kłócą,że nie rozmawiają ze sobą przez kilka dni. U nas jest tak,że posprzeczamy się a po 5 minutach niezręcznej ciszy jeden drugiego zaczyna zaczepiać żeby się pogodzić:-) :)

Nam w tym roku minie 11 lat jak jesteśmy razem a 4 lata po ślubie. Nie mam pojęcia kiedy to zleciało:szok: My też nigdy przez ten cały czas nie pokłóciliśmy się tak na poważnie jak nieraz słyszę, że pary tak kłócą,że nie rozmawiają ze sobą przez kilka dni. U nas jest tak,że posprzeczamy się a po 5 minutach niezręcznej ciszy jeden drugiego zaczyna zaczepiać żeby się pogodzić:-) :)
Gratuluję stażu ;) my razem od 4 lat i pół roku po ślubie a ja czasami już mam ochotę zabić ;) Moi rodzice mieli w zeszłym roku 30 rocznicę ślubu a dziadkowie 60 w tym roku... Oby nam wszystkim rak pięknie udało się wytrwać ;)! ( tata coś tam wspomniał pół żartem, że gdyby zabił na początku to by już wyszedł a tu masz... kolejne 30 lat ględzenia przed nim)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję stażu ;) my razem od 4 lat i pół roku po ślubie a ja czasami już mam ochotę zabić ;) Moi rodzice mieli w zeszłym roku 30 rocznicę ślubu a dziadkowie 60 w tym roku... Oby nam wszystkim rak pięknie udało się wytrwać ;)! ( tata coś tam wspomniał pół żartem, że gdyby zabił na początku to by już wyszedł a tu masz... kolejne 30 lat ględzenia przed nim)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak oby każda z nas dotrwała do takich pięknych rocznic z naszymi połówkami. Tata żartowniś:)Mój mąż ma mega poczucie humoru. On nie potrzebuje alkoholu, żeby na imprezie sprawić, żeby każdy płakał ze śmiechu. I wczoraj nawet pyta się mnie tak: To ile już nam tych lat razem minie? Ja: Ale tak ogólnie czy po ślubie? On:tak ogólnie. Ja: No już 11. On: Łoo matko to już tyle lat na Ciebie patrzę?!:D

Oj tak oby każda z nas dotrwała do takich pięknych rocznic z naszymi połówkami. Tata żartowniś:)Mój mąż ma mega poczucie humoru. On nie potrzebuje alkoholu, żeby na imprezie sprawić, żeby każdy płakał ze śmiechu. I wczoraj nawet pyta się mnie tak: To ile już nam tych lat razem minie? Ja: Ale tak ogólnie czy po ślubie? On:tak ogólnie. Ja: No już 11. On: Łoo matko to już tyle lat na Ciebie patrzę?!:D
To podsumował :-D;-) nie ma co:-)

My w 2006 zaczęliśmy się spotykać, w 2010 mi się oświadczył, w 2016 był ślub.
To my jestesmy ze soba od listopada 2015, mieszkamy razem od marca 2016, zareczyny luty 2017 no a ślub sierpien 2018.szybko poszlo bo slub po niecalych 3 latach zwiazku bedzie:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
A my ze sobą jesteśmy już 12,5 lat a małżeństwem od 7,5 ale mimi ze przed ślubem nie mieszkaliśmy razem to do tej pory się super dogadujemy wiadomo jak to w każdym związku są czasami jakieś spięcia ale ja tez z tych ciężkich charakterów...... co Ci faceci z nami maja ;) jeszcze jak dojdą humorki ciążowe to dopiero będą mieli :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry