Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My też nigdy przez ten cały czas nie pokłóciliśmy się tak na poważnie jak nieraz słyszę, że pary tak kłócą,że nie rozmawiają ze sobą przez kilka dni. U nas jest tak,że posprzeczamy się a po 5 minutach niezręcznej ciszy jeden drugiego zaczyna zaczepiać żeby się pogodzić
Gratuluję stażuNam w tym roku minie 11 lat jak jesteśmy razem a 4 lata po ślubie. Nie mam pojęcia kiedy to zleciałoMy też nigdy przez ten cały czas nie pokłóciliśmy się tak na poważnie jak nieraz słyszę, że pary tak kłócą,że nie rozmawiają ze sobą przez kilka dni. U nas jest tak,że posprzeczamy się a po 5 minutach niezręcznej ciszy jeden drugiego zaczyna zaczepiać żeby się pogodzić
![]()
Oj tak oby każda z nas dotrwała do takich pięknych rocznic z naszymi połówkami. Tata żartowniśGratuluję stażumy razem od 4 lat i pół roku po ślubie a ja czasami już mam ochotę zabić
Moi rodzice mieli w zeszłym roku 30 rocznicę ślubu a dziadkowie 60 w tym roku... Oby nam wszystkim rak pięknie udało się wytrwać
! ( tata coś tam wspomniał pół żartem, że gdyby zabił na początku to by już wyszedł a tu masz... kolejne 30 lat ględzenia przed nim)
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
To podsumowałOj tak oby każda z nas dotrwała do takich pięknych rocznic z naszymi połówkami. Tata żartowniśMój mąż ma mega poczucie humoru. On nie potrzebuje alkoholu, żeby na imprezie sprawić, żeby każdy płakał ze śmiechu. I wczoraj nawet pyta się mnie tak: To ile już nam tych lat razem minie? Ja: Ale tak ogólnie czy po ślubie? On:tak ogólnie. Ja: No już 11. On: Łoo matko to już tyle lat na Ciebie patrzę?!
![]()
;-) nie ma co:-)My w 2006 zaczęliśmy się spotykać, w 2010 mi się oświadczył, w 2016 był ślub.A ja mojego męża znam od 2011. Ślub był w 2016. Niezły okres narzeczenstwa, comieszkaliśmy ze sobą rok przed ślubem. Jest fajnie :-)