Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazdaA my ze sobą jesteśmy już 12,5 lat a małżeństwem od 7,5 ale mimi ze przed ślubem nie mieszkaliśmy razem to do tej pory się super dogadujemy wiadomo jak to w każdym związku są czasami jakieś spięcia ale ja tez z tych ciężkich charakterów...... co Ci faceci z nami majajeszcze jak dojdą humorki ciążowe to dopiero będą mieli
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najgorszy pierwszy miesiąc. Potem się przyzwyczajasz do niespaniaZ tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazdacało nocna.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsza i tak jest satysfakcja z maleństwa ale wiadomo, jak już jest to można ponarzekaćNajgorszy pierwszy miesiąc. Potem się przyzwyczajasz do niespania![]()
![]()
Z tego co mi przyjaciel mówił, gdy sylwka przetańczyłam z jego miesięcznym synem, to humorki ciążowe to Pikuś, jak się urodzi i płacze to dopiero jest jazdacało nocna.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny chciałam wam tylko powiedzieć że i mnie dopała jelitówka. Wymiotujemasakra!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom