• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny niepokoi mnie ten ból piersi od wczoraj. Dziś jakby się nasilil. 20/21 wdg kalendarzyka miałam owulacje. Myślicie że to owu mogła się przesunąć o kilka dni i stąd ten ból?
Wyczytałam gdzieś że mogą być różne przyczyny. Ale moim zdaniem na wczesny objaw ciąży za wcześnie. A na ból spowodowany zbliżającą się @ też mi to nie wygląda bo zazwyczaj taki pojawia się u mnie ok 3 dni przed @.

Cześć dziewczyny :) długo się wahałam czy dołączyć ale chyba w grupie raźniej :)
Na imię mam Anita, mam 29 lat i długo się zastanawiałam czy chce dzidziusia. Ostatnio nie wiem czemu, bo z dnia na dzień ta decyzja we mnie dojrzała i teraz o niczym innym nie myśle :)
Jestem mama bardzo żywego i kochanego 5l. Z mężem jesteśmy po pierwszych próbach w owulacje jak dobrze myśle :)
Mam nadzieje, ze tutaj troszkę raźniej będzie czekać.
Pozdrawiam

reklama
Cześć:) na pewno raźniej. Sporo się tutaj od dziewczyn dowiedziałam.

Mój m zaczął mnie o romans podejrzewać bo podobno ciągle siedzę z nosem w telefonie [emoji85][emoji85]
Cześć dziewczyny :) długo się wahałam czy dołączyć ale chyba w grupie raźniej :)
Na imię mam Anita, mam 29 lat i długo się zastanawiałam czy chce dzidziusia. Ostatnio nie wiem czemu, bo z dnia na dzień ta decyzja we mnie dojrzała i teraz o niczym innym nie myśle :)
Jestem mama bardzo żywego i kochanego 5l. Z mężem jesteśmy po pierwszych próbach w owulacje jak dobrze myśle :)
Mam nadzieje, ze tutaj troszkę raźniej będzie czekać.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry