MartaSx
mama Oliwierka
Ja mam ból piersi w połowie cyklu zawsze i to mnie boli tak że śpię w sportowym staniku i normalnego nie mogę zdjąć.Czyli mówicie że ból piersi w 18dc przy 30 dniowym cyklu nic dobrego nie wróży? [emoji26]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam ból piersi w połowie cyklu zawsze i to mnie boli tak że śpię w sportowym staniku i normalnego nie mogę zdjąć.Czyli mówicie że ból piersi w 18dc przy 30 dniowym cyklu nic dobrego nie wróży? [emoji26]
To jest niesamowite jak jesteśmy różne. Mnie nigdy nie bolą piersi, a moja przyjaciółkę zawsze. Chociaż czasem sobie myśle, ze wolałabym gdyby mnie bolały, wówczas wiedziałabym może co się swieciJa będę obserwować cykl dokładnie , w poprzednim piersi bolały od drugiej połowy cały czas ..dziś mam 12 DC na 33, zobaczymy
Gdzieś wyczytałam, ze rośnie 2 mm na dobę, to prawda? W takiej sytuacji owu miałabym dużo wcześniejTak sporo ale pęcherzyki pęka jak dobrze pamiętam 20-21mm
Tak rosnie 2 mm na dobę. Z tego wynika że mogłaś mieć owulacje dzień lub dwa dni po wizycie u ginekologa.Gdzieś wyczytałam, ze rośnie 2 mm na dobę, to prawda? W takiej sytuacji owu miałabym dużo wcześniej
Szczerze mówiąc ja nie zwracam na to uwagi czy się kochamy czy nie ponieważ ja nie sprawdzam owulacji i również jej nie czuje więc tak naprawdę jak kiedyś będę w ciąży to nawet nie będę wiedziała kiedy mogło dość do ewentualnego zapłodnienia.A powiedzcie mi bo gdzieś wyczytałam że na moment zagniezdzenia zarodka trzeba zrezygnować z seksu i wysiłku fizycznego. Czy kochacie się w potencjalnie te dni?