• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy u Was ból piersi w drugiej połowie cylku to tez jest norma? Ja tak mam :( nigdy nie zastanawiam się nad tym, że może to być jakaś anomalia. Teraz sporo o tym czytam i mogą to być spore zaburzenia :( dziś 21 cylku, od wczoraj piersi bolą i dla mnie to niestety jasny sygnał że ciąży brak :(

Ile wynosi Twój cykl ?
Dziewczyny a powiedzcie mi czy u Was ból piersi w drugiej połowie cylku to tez jest norma? Ja tak mam :( nigdy nie zastanawiam się nad tym, że może to być jakaś anomalia. Teraz sporo o tym czytam i mogą to być spore zaburzenia :( dziś 21 cylku, od wczoraj piersi bolą i dla mnie to niestety jasny sygnał że ciąży brak :(

Tak mnie bolą tak cycki że nie mogę stanika zdjąć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry