Sandra.milosz30
Aktywna w BB
Dziękujętrzymam kciuki za dwie kreski![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujętrzymam kciuki za dwie kreski![]()
DziękujęMam nadzieję , że tak będzie
Dam znać jak zrobię ale to dopiero gdzieś ok 17-18 jak mąż wróci
![]()
Blada kreseczka , bardziej powiedziałabym , że cieńNo i jak?
Blada kreseczka , bardziej powiedziałabym , że cieńw pierwszej ciąży miałam też objawy ale test pokazał pozytyw dopiero 6 dni po planowanej miesiączce więc juz nie wiem sama
![]()
Nie wiem czy powtórzyć dzisiaj test czy jutro ?No i jak?
No właśnie teraz się nie ruszę z domu bo synek na antybiotyku a do miasta musiałabym jechać autobusemZrób bete
Nie wiem czy powtórzyć dzisiaj test czy jutro ?Dalej mnie mdli i okropnie piersi bolą
do tego zaczęłam mieć dużo śluzu
a i nie wiem czemu ale jak dotykam lewego (jajnika ) przez skórę to jest malutka kuleczka a po prawej stronie jest o wiele większa i taka jakby rozciągnięta wzdłuż
![]()
Nie to , że wymyślam. Niby nie można wyczuć jajników ... Wiem . Ale wlasnie w tym miejscu każda kobieta wyczuje z lewej i prawej strony takie kuleczki a jedna jest teraz naoraw do w duża dlatego o tym wspomniałamMyślę, że trochę wymyślasz
Zrób bete i wszystko będzie jasne
Nie to , że wymyślam. Niby nie można wyczuć jajników ... Wiem . Ale wlasnie w tym miejscu każda kobieta wyczuje z lewej i prawej strony takie kuleczki a jedna jest teraz naoraw do w duża dlatego o tym wspomniałamale ciul tam poczekam jescze kilka dni i zrobię test lub betę