Sandra.milosz30
Aktywna w BB
Przestało mnie mdlić jednak ból piersi itd dalej pozostało . Wczoraj miałam dostać miesiączkę i nie dostałam wczoraj zrobiłam test popołudniu i negatywnyI jak dziś u Ciebie? Jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przestało mnie mdlić jednak ból piersi itd dalej pozostało . Wczoraj miałam dostać miesiączkę i nie dostałam wczoraj zrobiłam test popołudniu i negatywnyI jak dziś u Ciebie? Jak się czujesz?
Wykres
Synek mi poprzestawiał w tel . Okres miałam 26 sierpnia , 9 września owulację , a miesiączkę powinnam dostać wczorajWedług aplikacji okres masz mieć 29 września? To jeszcze 6 dni także sporo czasu. Owulację niby miałaś 15 września? Więc za wcześnie na test jeszcze chyba![]()
Tam gdzie jest spadek temperatury to było dzień przed owulacja a 9 - tego wzrosła na owulacjęWedług aplikacji okres masz mieć 29 września? To jeszcze 6 dni także sporo czasu. Owulację niby miałaś 15 września? Więc za wcześnie na test jeszcze chyba![]()
Według aplikacji okres masz mieć 29 września? To jeszcze 6 dni także sporo czasu. Owulację niby miałaś 15 września? Więc za wcześnie na test jeszcze chyba![]()
No ale zawsze owulacja mi się sprawdzała sądząc po objawach i śluzie. Akurat 9-tego miałam skurcze ból piersi i typowe objawy owulacyjne .No i gdybym miała jednak uznać, że mierzysz temperaturę dobrze to na pewno owulacja nie była 9.09 tylko jeśli już to 15.09
No ale zawsze owulacja mi się sprawdzała sądząc po objawach i śluzie. Akurat 9-tego miałam skurcze ból piersi i typowe objawy owulacyjne .