• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zafasolkowane laseczki a tak apropo brzuszkow to pamiętajcie zdjecia nam tu wklejac :):) jak tylko sie lekko chociaż pokażą :):)

Anastazi, mój juz tez powoli widać.
No i w końcu mąż mnie wywlukł, że tak napisze na zakupy.. Kazał mi kupic sobie co potrzebuje, bo widzi ze brzuszek rośnie, a ja juz w jeansach nie lubię chodzić, bo mnie gniecie. Wiec zrobiłam pierwsze zakupy ciążowe.
Spodnie jeansy z h&m ze ściągaczem na brzuch , legginsy ze ściągaczem na brzuch i dwie takie luźniejsze bawełniane koszule. :)

Nadziejko wkleję zdjecie brzuszka, jak zrobie. Bo chciałam robic od początku ciazy, ale ze brzuszka nie było widać, to ospusciłam, a teraz mimo ze powoli rośnie, to ja juz sama nie wiem czy to brzuszek ciążowy czy mój brzusio..
Wiec wychodzi na to ze nie dowierzam. :D

reklama
Ja jak byłam z Seba w ciąży to robiłam juz 6 tyg zdjecia haha nie wiem co ja tam widziała i fotografowalam bo jak patrzę teraz na zdjecia to normalny brzuch widzę ale po 12 tyg juz coś było widać ze brzuszek lekko sie zmiena bo nadal Maly ale gdzieś inny ;) ogólnie koło 20 było widać ze w ciąży jestem :0 długo czekalam na brzuszek :0

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry