• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i pewnie dlatego nie dowierzam, bo ciezko mi odróżnić mój lekki brzuszek ktory miałam i mam z przed zajścia w ciąże (bo ja to do najszczuplejszych nie należę) od ciążowego. Ale obiecuje ze jak tylko sie pojawi taki jaki ja będę uważać ze jest juz to wstawie zdjecie. :)

reklama
No mi na jeansach zależało, bo moich juz nie ubierałam, bo tak jak wspomniałam uciekały mi brzuch. :)

Domka doczekasz sie kochana!
Trzymam kciuki za Twój cykl teraz!!
I wszystkim fluidki przesyłam!!
I Łapcie kochane! :*

reklama
ja juz w domciu

obiadek zrobiony, rosołek zjedzony a na drugie paluszki(kopytka) bo moje dziecię jest niejadkiem a wiem, że to akurat zje:)

łapie fluidki...:) ja tez podchodzę na luzie :) ale witaminki łykam:) mój nawet wiesiołek zgarnął ze sobą...się mężczyzna przejął rolą:P napewno mu nie zaszkodzi he he :)

a co do brzuszka- mój już był bardzo widoczny w 16 tyg- a na porodowce nikt nie wierzył,że mam w brzuszku tylko jedno dziecko...niestety miałam dużo wód płodowych a synek ważyl 3900

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry