• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam Was dziewczynki :)
Dawno mnie tutaj nie było... a widzę, że u Was duże zmiany. Wszystkim za ciążonym gratuluje :)
U nas pierwszy cykl starań.. więc narazie nie liczę na "szczęśliwy traf", ale bardzoo bym się ucieszyła z takie miłej niespodzianki. Aczkolwiek wczoraj mój małżonek bardzo mnie zdenerwował mówiąc, że ja chcę dziecka a nie że MY chcemy.. normalnie tak mnie to jakoś poruszyło, że aż się trochę popłakałam... I teraz się tak zastanawiam może faktycznie mnie bardziej zależy niż jemu ?? Albo to tylko było jjego takie przejęzyczenie i niepotrzebnie się czepiam.... ;/ Kurde przez te stresy i dużo roboty w pracy jakaś jestem przewrażliwiona i zaczynam mnie wszystko denerwować :(

Ostatnia edycja:
Aschlee, Domka ja też nie raz sobie wyobrażałam jak to będzie z trójką, ostatnio miałam sen, ja z dziecmi u lekarza, właśnie z trójką i to było trzech chłopców.
Karla to trzymam kciuki, i czekamy na potwierdzenie wieści.
Paula, jesteś już po wizycie?

karla ja też widzę kreseczkę, trzymam kciuki za wysoką betkę !!:tak::tak:
Monarti suuuper :tak::tak::tak::-):-):-)

Domka kiedyś te marzenia muszą się spełnić nie??;-) ja to nawet niekiedy wózki oglądam hehe co bym kupiła gdyby ehh człowiek taki już jest:szok:

Paulamc super te wszytsko jest w porzadku :tak: Bardzo sie ciesze.
Domka ja biore przyklad i tez zaczelam dzis pochlaniac nowa ksiazke.Lekka i bardzo fajna:tak:Dzisiaj chyba moj mi ja zabierze bo nie moge sie oderwac:-D a juz kolejne nowosci czekaja w biblioteczce;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Super Karla :) ja widzę cień cienia, powtarzaj za 2-3 dni :) :-):-)
u mnie też dzisiaj był cień cienia :) - poczekam do weekendu zrobię jeszcze raz a w przyszłym tyg na betke wyrusze :)

pozdrawiam :-)

super:) ciesze się ze i Tobie się udało:)

Ale kobietki.... u mnie cień cienia znikł:( chyba, że widać go tylko w świetle dziennym bo teraz go już nie widze.:( buuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry