• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Domka bo to zawsze tak jest ze jak cos fajnego to sie ludziska rzuca i moment wykupione, ale moze jeszcze na nie wpadniesz.
Ja czytam teraz tez fajowa ksiazke.Jak skoncze ta to mam przygotowanych 9 innych.Trzeba sie wyrobic przed rozpoczeciem szkoly bo potem nie bedzie czasu.
Bubbles no nic to czekam cierpliwie dalej...

reklama
Ja jak bylam jeszcze wolna:sorry2::sorry2: (kiedy to bylo ) to uwielbialam siedziec w bibliotece.Odurzalam sie zapachem tych wszystkich starych ksiazek.(uwielbialam go) I zazwyczaj siedzialam w dziale medycznym albo psychologicznym. I uwielbiam jeszcze zapach nowych ksiazek takich prosto z ksiegarni....dziwna jestem ale coz....kazdy ma jakas swoja jazde;-)
No i marze jeszcze o takiej swojej domowej bibliotece...

dziewczyny kusi mnie zeby jutro tesciora zrobić bedzie to dzień przed @...a jednocześnie boje się rozczarowania czy lepiej czekać na @ do niedzieli

co do książek to ja też uwielbiam czytać tylko ostatnio mi czasu brakuje. ale dziś wybieram się do biblioteki w końcu

Ja też jestem uzależniona od książek. Smiejcie się, ale jak przyjeżdża kurier z nakładem z drukarni to pierwsze co zrobię to muszę ją powachac :-D to nic ze śmierdzą farbami :-D ale mam też zboczenie zawodowe - wylapie każdy błąd, kiedyś na to nie zwracalam uwagi dopóki nie zaczęłam pracować w wydawnictwie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry